HIT IZJAVA FILIPA CARA KOJA SE PREPRIČAVA! Rijaliti igrač priznao da se lečio od polnih bolesti, pa spomenuo Maju!

Autor:

Zadruga

01.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su se za Maju Marinković vezali razne priče o nezaštićenim odnosima u rijalitiju, o kojima je svedočio i sam Bilal Brajlović, sad je o toj temi govorio Filip Car, koji je i sam priznao kako se lečio od polnih bolesti.

HIT IZJAVA FILIPA CARA KOJA SE PREPRIČAVA! Rijaliti igrač priznao da se lečio od polnih bolesti, pa spomenuo Maju!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Rijaliti-šmeker Filip Car uselio se u Belu kuću treći put i odmah po ulasku u "Zadrugu 6" napravio opštu pometnju. Nakon što se predstavio zadrugarima, pozdravio se s bivšom devojkom Majom Marinković, kao da je nikada ranije nije video, a potom i s njenim sadašnjim momkom Bilalom Brajlovićem.

Bilal Brajlović nasrnuo na Filipa Cara

Inače, pred povratak u rijaliti Car je otkrio da s Majom više ne planira da stupa u intimne odnose jer ga ona ne zanima, te u emisiji "Amidži šou" priznao da se lečio od polnih bolesti čajem i kanestenom.

- Stalno mi pričaju o nekim sutlijašima... Neka devojka ima nešto, navodno, pa mi javljaju. Devojka iz rijalitija - pomenuo je Hrvat situaciju iz rijalitija, aludirajući na prozivke koje ovih dana upućuju Marinkovići, pa nastavio:

- Iskreno, nisam previše pazio nekada... Ali imaju neke određene kreme, čajevi, tako sam nešto koristio. Postoje ljudi koji imaju odnos s nekim koga ne poznaju uopšte, pa mogu da dobiju i upalu pluća, a ne samo polnu bolest... Zato se okupati odmah, namazati kanesten, sve što treba!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car odlučan da zavede Aleksandru Nikolić

On je takođe pre ponovnog dolaska na imanje u Šimanovcima davao izjave o drugim zadrugarkama, koje ga, za razliku od Maje, navodno mnogo više interesuju jer planira i dalje da bude glavni baja u Beloj kući.

- Filip ima listu devojaka s kojima bi mogao da se zeza unutra. Nema u planu da se zaljubljuje, samo da igra rijaliti s njima. Jedna od njih je Aleks, koju bi očas posla mogao da skine Dejanu Dragojeviću, kao prošle godine Dalilu. S obzirom na to da je u "Zadruzi 4" već bio s njom, sada, kada je bez dečka u kući, sigurno će mu biti lak plen i neće biti teško da je opet osvoji - priča izvor blizak zadrugaru, te potvrđuje i da mu je Milica Veselinov takođe jedna od meta, dok je i sam Car pomenuo odnos s njom neposredno pred ulazak:

- Nisam imao ništa. Čuli smo se nekoliko puta. Javnost je to saznala od Maje. Ona je nalovila neke naše poruke, i to je to, znate već Maju kako ona to!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car startovao Mariju Kulić

Filip startovao i Mariju Kulić

Car je priznao zadrugarima da je bacio oko na Mariju Kulić, koju je startovao na žurki za rulet-stolom, ali se njegov flert umalo nije pretvorio u fizički obračun.

- Vas sam pratio, rekao sam da ste najzgodniji. Imam pravo da se zaljubim u vas - sprdao se Car, persirajući joj, a Marija je burno reagovala:

- Marš, ja ti nisam Dalila!

- Ja rastavim i što nije rastavljeno, radim lagano - nije prestajao Filip.

- To gde možeš - odbrusila mu je Marija.

Pršte poljupci između Filipa Cara i Milice Veselinović

Milicu celu noć grlio i ljubio

Za razliku od Maje, koju je kulirao, Car se pred Milicom Veselinović raznežio i počeo da je grli i ljubi, dok ga je Marinkovićka ljubomorno posmatrala. Filip je Milici jedino zamerio što se muvala s Markom Markovićem, ali pošto se smestio blizu nje, reklo bi se da joj je i taj kiks oprostio.

Najnoviji obračun Filipa Cara i Bilala pogledajte ovde

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading