"ON SAMO ZNA DA POSTOJI REČ MAMA, NE I ŠTA ZNAČI" Ivan Marinković udario na Miljanu i Mariju Kulić zbog vaspitanja malog Željka, pali NISKI UDARCI!

Autor:

Zadruga

29.11.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Iako se mislilo da su konačno našli zajednički jezik zbog malog Željka, turbulentan odnos Ivana Marinkovića i Miljane i Marije Kulić napetiji je iz dana u dan.

"ON SAMO ZNA DA POSTOJI REČ MAMA, NE I ŠTA ZNAČI" Ivan Marinković udario na Miljanu i Mariju Kulić zbog vaspitanja malog Željka, pali NISKI UDARCI!

Foto: Printskrin: TV Pink

Ivan Marinković u žestokom je ratu sa Kulićkama i njihov odnos nikako da se popravi. Iako je delovalo da će njegov susret sa sinom promeniti nešto, situacija se samo pogoršala i on je zaratio i sa Marijom Kulić koja je pre nekoliko dana govorila kako je on vršio pritisak na njenu ćerku da abortira.

Ivan Marinković je sada ustao i otvoreno u emisiji "Pretres nedelje" progovorio o Kulićkama, a onda isprovocirao Miljanu Kulić rečima da im sin traži samo babu, ali ne i majku.

- Meni ovo liči na igru kao sa Zolom i sa Bebicom, mislio sam da mogu da uskladim neke odnose. Marija je rekla da ja i dalje mogu da dođem da vidim dete, kada budem odlučio ja. Prošlo je tek 15 dana od našeg prvog susreta. Vrlo pomno pratim njegove reakcije i mnogo dobro vidim da nije svestan. Vidim isto tako da ne pominje mamu, nego babu. Miljana je njemu kao što je i Bebica, samo zna da postoji reč "mama" - nastavio je Ivan.

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga youtube.com printscreen

Ivan Marinković u ratu sa Kulićkama

- Namerno me ponižava pred zadrugarima. Džabe jedeš go**a. Sada ti upravo izmišljaš da on doziva baku samo, a ne mamu. Ti si video dete pod pritiskom javnosti. Nemaš vremena 15 minuta za dva dana da dođeš da se poigraš sa detetom - uskočila je Miljana.

- Ja ću i dalje ostati pri svojoj odluci, ako se Marija bude slagala s tim, pošto je ona staratelj da se povremeno viđamo... - pričao je Ivan kojeg je Marija prekinula, a potom i Miljana:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković i Miljana Kulić

- Ivane, ali dete te uopšte ne zna - kazala je Marija Kulić.

- Ti si taj koji je govorio prvi: "Dete moram da viđam u nečijem prisustvu da nešto ne bi izmislili", zvao si Uroša, a upravo ti sada izmišljaš da dete ne zove mene - vikala je Miljana, dok je Ivan odlučio da prestane da govori kako se ne bi nadglašavao s Kulićevom.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković sa sinom Željkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading