SLAĐA IŠLA KOD PLASTIČARA SA MAJINOM SLIKOM! Užička Stanija hoće da bude kao Marinkovićeva, želi da bude starletina KOPIJA!

Autor:

Zadruga

29.11.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađi Lazić uzor je Maja Marinković.

SLAĐA IŠLA KOD PLASTIČARA SA MAJINOM SLIKOM! Užička Stanija hoće da bude kao Marinkovićeva, želi da bude starletina KOPIJA!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zadrugarka Slađana Lazić poznata je kao užička Stanija, a mnogi tvrde da neodoljivo podseća na Maju Marinković.

Naime, i kada je ulazila u rijaliti pojavila se u istoj haljini kakvu ima Maja. Tvrdila je da je poznaje, a jedini kontakt joj je bio preko zajedničke drugarice Tijane Ajfon.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić

Slađina drugarica Jelena je otkrila za Republiku da joj je Marinkovićeva oduvek bila uzor, kao i da ima u planu potpunu transformaciju kako bi izgledala kao Maja.

- Gledala sam Slađu, pratim je, uglavnom preko društvenih mreža te kratke klipove. Gledala sam taj susret sa Majom, čak je i bila u haljini koju je Maja trebala da nosi na ulasku. Hit mi je! Još kad krene da pravi haos i da vrišti, malo mi se ugasila, to mi se ne sviđa, ali dobro - započinje Jelena i nastavlja:

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković

- Ja znam da je Slađa planirala i pre "Zadruge" da ide kod plastičara s Majinom slikom i želela je da izgleda isto kao ona. Mislim, donekle i podseća, duga kosa, isto oblačenje, atraktivnost, ali je htela da stavi sve silikone kao Maja, da operiše nos, vilicu, baš je htela da izgleda kao njena kopija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading