MARIJA ANA UNIŠTILA FILIPA: Imala sam seks sa TVOJIM DRUGOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.01.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je popila vino, nova ukućanka priznala je svom bivšem dečku sa kim je imala odnose pre ulaska u rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana i Filip

Iako je pre samog ulaska izjavila da je njen razlog učešća taj da bi videla šta zaista oseća prema svom bivšem dečku Filipu Đukiću, Marija Ana Smiljković u ovom slučaju ima neku sasvim drugu ulogu.

Nakon njenog ulaska, Filip je bio van sebe, a tražio je i pomoć psihologa jer ne zna kako da se ponaša u njenom prisustvu. Iako je ona bila predstavljena kao žrtva prevare od strane njegnog bivšeg, ona je u pripitom stanju rekla nešto što je promenilo tok priče.

A što se tiče seksa, pa, ja ti ništa na tu temu nisam rekla, znaš li na koje slovo? Tvoji ortaci su ogledalo tebe, kad sam ti pričala iskreno da je bolje jednog prijatelja pravog nego 10 lažnih, nisi me slušao. Ja sam bila povređena i uradila sam to sa njim, a onda je on ispao klošar i to je to. Očekivao si da ću patiti moliti i plakati kao na "Farmi". Neću više da patim i da plačem i da pijem antidepresive i da tugujem zbog svega što si ovde radio. Ja sam znala da si ti to znao, a saznao bi svakako. To je tvoj drug, a ti vidi - priznala je Ana Marija.

- Što je najače od svega, ja nisam znao da je on u pitanju, nego neko drugi. Ne gledam te više istim očima - odgovorio je Filip.

Nakon svega što je lično od svoje bivše devojke čuo, Filip je ostao zgrožen i povređen zbog toga što je bio siguran da mu Marija Ana to nikada ne bi uradila. Osetio se veoma poniženo zbog toga što je osveta sa njene strane bila i te kako promišljena i što je najgore - sa nekim od njegovih drugova.

Još uvek se ne zna koja je osoba u pitanju s obzirom na to da su se u toku razgovora služili pantomimama, a ne sumnjamo da će i ova istina ugledati svetlost dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading