VENDI NIJE ŠTEDELA ZADRUGARE! Potkačila Kuliće, a ništa bolje nisu prošli Aleks i Zvezdan: Ono što je rekla Dejanu Dragojeviću se neće dopasti! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.11.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukeliće Vendi iznela je svoj sud o aktuelnostima u "Zadruzi 6"

VENDI NIJE ŠTEDELA ZADRUGARE! Potkačila Kuliće, a ništa bolje nisu prošli Aleks i Zvezdan: Ono što je rekla Dejanu Dragojeviću se neće dopasti! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Pevačica i nekadašnja učesnica "Farme" Vesna Vukelić Vendi gostovala je u emisiji "Izbacivanje" i prokomentarisala aktuelna dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 6".

Naime, Vendi je na samom startu emisije kometarisala pomirenje Ivana i porodice Kulić:

-On prati kodekse ferpleja, ali se zna njegov princip, ono od čega je satkan. Decu može da ima samo iz ljubavi. To mu se desilo u prvom braku. Ta druga veza za koju verujemo da će se krunisati brakom i decom, je želja da se do dece dođe kroz ljubav. Zapravo, šta se tu desilo (sa Miljanom). Ja sam bila svedok. Nažalost, desio se s*ksualni kontakt, odnosto vrsta bludničenja. To je jedan deterodni akt. Situacija je bila mnogo brža nego što su mogli da namaštaju. Hvala Bogu, dete se rodilo, ali to nije dete iz ljubavi, pa moraju da se prave kompromisi. Dete je odgajano iz ljubavi, niko ne sumnja u to, to je druga tema. Ali kad se nešto ne začne iz ljubavi, onda tu mora da ima kompromisa. Mi znamo Miljaninu genezu, njoj su fetiš pevači. Išla je od nemila do nedraga, ne može čovek da namašta gde je išla, u okrugu Niša, a i šire. Kao neki neki razelektrisani molekul je tražila svoje uhlebljenje. Ta šifra je jako poželjna za rijaliti. Mislim da on ništa nije ni znao o njoj. Desio se taj s*ks, jednom samo i to u pola 3, bila sam svedok. Ti repovi će se vući do kraja života - rekla je Vendi.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Vesna Vukelić Vendi

 

-Sa druge strane, imamo i Mariju, koja kaže da ju je super vaspitala, to ne vidimo. Mene je Miljana slagala, tu je izbubila moje poverenje. Rekla mi je da nije zvala Mišela, a on mi je pokazao razgovor. Ona je notorni lažov i ima porodicu koja je gasira i podržava u tim lažima. Druga stvar, ne verujem da Mladen Vuletić laže. Opisivao je avanturu sa Marijom u Budvi, gde su bili intimni. To baca svetlo na to da li je Marija trodupli igrač. Istina je samo jedna. Vidimo da Marija aminuje sve njene monstruozne stvari, kad ona dođe i zakuca tog Zolu iz Dervente. Miljana i ne zna sve zamke Marijine, vuče šahovske poteze, vuče lovca na F6 i pravi priču koja joj odgovara. Stvar je kako da se napravi dobri insteres, kako da se osveži Marijin brak. Ako se desilo kao što Mladen kaže između Marije i njega, Bebici se ne zna odakle je došao, prosto, sve je misterija. Verujem da ga je neko dovukao, a taj neko može da bude samo Marija. Kum situaciji je Marija, a Marija uvek aminuje. Odrekao se svoje porodice, obraz mu je kao đon. Brine o Miljani, koja ne može da ga vidi, a ne o porodici. Neka dijagnoza postoji. Ali deluje kao da zna šta zašto je tu i samo štiklira šta mu je dato i zadato. Vrlo se tu neke stvari dešavaju, a Marija Kulić vuče konce. To govori da Marija voli mlađe muškarce. A i vidi se, treba pratiti trag njenog ponašanja, nijednog trenutka nije pokazala nervozu kad je Bebica tu, puna je empatije, za razliku od slučaja sa Zolom, koji je za mene premija. Njoj je Zola išao na živce, a on je sličan Mladenu, možda je bila potajno zaljubljena u njega. Taj tip žena je vrlo osvetoljubiv - istakla je pevačica.

Nakon komentarsisanja pomirenja Ivana i Kulića, Vendi je dala i svoj sud o odnosu Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić i i haos koji je nastao kad se saznalo da je o ovome pisao Uroš Ćertić u tajnim pismima Anđeli Đuričić.

-Ovo je trenutno najaktuelnija tema, ljubav pršti sa svih strana, ne zna se ko je zaljubljeniji. Ovo je javna prevara. Nije ni važno što se nije desio s*ks, koji će se verovatno vrlo brzo desiti. Ovo je najveća izdaja koja može da zadesi neku ženu. Bolje da je prevario nekoliko puta, nego ovakva prevara, upravo sa ovom osobom. Vrlo jedna izdaja sa njegove strane. On se sada demaskira, mi ga ne poznajemo, ali mislila sam da ga je Moka malo više, što se kaže, zavrnuo. Verovatno nije njegov materijal. Moku prati gas da je ženoljubac, ali njegov sin ipak nije njegov materijal, vrlo radi to amaterski, vrlo je plitak po tom pitanju, toliko čitljiv, providan kao flis papir. Sad dolazimo i do ključne stvari, u koga se zaljubljuje. Ta Aleks je bila fantastično Dejanovo prelazno rešenje, da se zaštiti od svega. Videli smo da je bio robotiran, da je neko drugi upravljao njegovim umom, njegova tadašnja ga je pitala gde je krvava majica. Ta ista je palila igračke, videli smo ritual. Dejan se iščupao iz morbidne situacije, gde je njegovim umom upravljao neko drugi, pa ga je pratio ženski čopor, pa se iščupao i odatle, onda je pročišćen naleteo na tu Aleks. Ona jeste dopadljiva, čak mi je bila i draga kad sam je prvi put snimila, ali to je na prvu loptu. Mislila sam da ima bar nekog crva u mozgu, da shvati da ju je Dejan oprao. Ona je i sama rekla da se brzo zaljubljuje, vidi se. Ali njoj se sviđaju ti s*ksualni predatori, Car, Janjuš, Kristijan, Dejan je više intelektualni predator. Ona i ne gleda da li je neko pametan ili ne, ona ne može da dobaci do toga. Svi su je sa pravom lepo žigosali. Sa tim mikrocrvom u glavi misli da je bitna, živi u maloj amplitudi, nema ni dubinu, ni širinu, ni retrovizore, ima samo lukavstvo - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading