ZADRUGARKA IZ PAKLA: Sanja Grujić seje smrt po rijalitiju, poželela cimerkama najgnusnije kletve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.11.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić kakvu do sada niste videli!

ZADRUGARKA IZ PAKLA: Sanja Grujić seje smrt po rijalitiju, poželela cimerkama najgnusnije kletve! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugarka i starleta Sanja Grujić bila je jedna od omiljenih rijaliti učesnica prošle sezone ,,Zadruge", pa su mnogi mislili da će ove godine samo dodatno prosperirati. Međutim, izgleda da su se starleti pogubili konci, pa je pokazala napokon svoje pravo lice - lice iz pakla. 

Naime, u jutarnjim satima Grujićeva se našla ispred salona za ulepšavanje, a čekajući svoj red, počela je da ,,baca kletve" na zadrugarke i cimerke koje su se već ulepšavale, za šta su izdvojile novac. 

Republika

Foto: Yotube/printscreen

Sanja Grujić Zadruga 6

 

- Za ove devojke što su u salonu, proklete da su, dabogda im se sve najgore dešavalo u životu, dabogda poginule da ih ne gledam više. Da padne ovaj plafon da ih pobije sve - izjavila je Sanja. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Grujić Zadruga 6

 

Inače, podsetimo, Sanja je počela da gubi simpatije kod naroda nakon što je uplovila u vezu sa Markom Stefanovićem, jer se upetljala u sopstvenu mrežu laži. Grujićeva je prethodnih nedelja iznela niz laži, u koje se samo sve gore i gore upetljavala, što je raskrinkano i tokom prethodne emisije ,,Pitanja novinara". 

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
rade

28.11.2022 14:03

prikriveno ylo i djubre ciganka original