"JEDVA ČEKAM UNUČE, DONOR ME NE ZANIMA" Taki Marinković progovorio o vreloj akciji Maje i Bilala, spreman da postane deda!

Autor:

Zadruga

27.11.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković oglasio se za portal Republika nakon skandalozne vrele akcije Maje Marinković i Bilala Brajlovića!

"JEDVA ČEKAM UNUČE, DONOR ME NE ZANIMA" Taki Marinković progovorio o vreloj akciji Maje i Bilala, spreman da postane deda!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com printscreen

Nakon brutalne vrele ackije Maje Marinković i Bilala Brajlovića u kasnim satima, za Republiku se oglasio Taki Marinković, starletin otac. 

Taki nije mogao da veruje šta smo mu saopštili i kakve je njegova ćerka reči izgovorila, ali je imao važnu poruku i nije krio oduševljenje što će u velikoj verovatnoći postati deda. 

Republika

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović, youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković Zadruga 6

 

- Jedva čekam da mi rodi unuče! Ne zanima me ko je donor, to je moje unuče! Njoj je i vreme da ima dete uskoro,to je cirkuzanija, to su budale i idioti, čast izuzecima, sve kreteni tamo - rekao je Taki za Republiku. 

Podsetimo, Takiju se nedavno slošilo, nakon čega se i tada oglasio za naš portal, te je objasnio da mu je šećer skočio i da je medicinsko osoblje jedva uspelo da mu stabilizuje situacije. 

 

 

Sada smo upitali Takija kako se oseća, na šta nam je on poručio:

- Ma, šta kako se osećam? Da li je ovo realno šta se dešava? Pa je l' se samo moja ćerka u Zadruzi time bavi? Ne razumem, gde su ostale koje se ne skidaju sa one stvari. Meni nije dobro što mojoj ćerki gledaju svaku sitnicu. U zemlji i onako vlada bela kuga, deca treba da se rađaju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anja

27.11.2022 17:36

Ovo je očaj i nemoć jednog oca. Ne sme i ne ume ništa drugo da kaže za Maju pa uobičajeno lupa gluposti. Maji odavno treba stručna pomoć a ne otac koji daje izjave i opravdava kćer u tv emisijama. Da li bi neko poverio dete da ga odgaja Maja ili Taki? E pa ja nebih ni u ludilu!

Ccc

28.11.2022 09:21

KOJA JE OVO SIROVINA??? TI I TVOJA KĆI,....SRAMOTA