ANA JOVANOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6: Bivši je krvnički pretukao, a sada otkrila datum ulaska u rijaliti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.11.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Jovanović na Instagram profilu se oglasila.

ANA JOVANOVIĆ ULAZI U ZADRUGU 6: Bivši je krvnički pretukao, a sada otkrila datum ulaska u rijaliti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović

Pretučena zadrugarka Ana Jovanović, nakon vesti da je navodno koristila opojne supstance, odlučila je da upali lajv prenos na Instagramu, gde je odgovarala na pitanja njenih pratilaca. 

Tokom prenosa, Ana je rekla da će se ponovo naći u rijalitiju ,,Zadruga", a potom je tvrdila da sporna fotografija na kojoj se vidi devojka koja konzumira kokain, nije ona, tvrdeći da joj sve namešta njen bivši dečko NIkola Ilić, koji ju je pre dve noći šamarao. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Jovanović Zadruga

 

- Sad sam pukla, opet ulazim u Zadrugu! Na onoj slici nisam ja, jasno se vidi da nisam ja, moj nos, baš se vidi da nisam ja. Ja mislim da moram u Zadrugu! - pričala je Ana tokom uživo prenosa, pa dodala:

- Uskoro putujem, idem na odmor, da popunim Instagram slikama malo. Pisaću danas čestitku, kada uzmem danas sve. Danas uzimam tortu za Sanju Grujić. Juče sam ceo dan provela kod kuće, sad sam bila sa drugom na doručku. Idem na more.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Jovanović Instagram

 

- Što si joj dala ličnu kartu? - glasilo je pitanje jednog od Instagram korisnika, na šta je Ana odgovorila:

-Kome sam dala ličnu kartu? Vidi se da nisam bila ja. Jako sam mlada da bih se nervirala oko bilo čega. Ja pričam o slici, gde se ona, rećiću devojka, kako se ona drogira. Na snimku se vidi da sam ja, nego se radi o slici na kojoj se vidi da se devojka drogira. Nemojte me sprdati, vidi se da nisam ja. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danijela

27.11.2022 14:40

Uveličas ličnu kartu i pročitaš ime. Ona je dosadna sta ce unutra, i mislim da je cijela prica izmišljena bas zato sto ulazi