IVAN MARINKOVIĆ NOMINOVAN ZA IZBACIVANJE: Boriće se za opstanak za OVOM zadrugarkom, a evo šta je poručio "prijateljima" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.11.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković od strane zadrugara nominovan za izbacivanje iz "Zadruge 6"

IVAN MARINKOVIĆ NOMINOVAN ZA IZBACIVANJE: Boriće se za opstanak za OVOM zadrugarkom, a evo šta je poručio "prijateljima" (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Poznati rijaliti igrač i aktutuelni učesnik "Zadruge 6" Ivan Marinković, prvi put je nominovan od strane zadrugara za izbacivanje. 

Naime, rame uz rame sa zadrugarom će se naći i učesnika, koja je od publike dobila najmanju podršku.

- Meni je bila velika čast jer sam sedeo prvi put na ovoj strani sola. Svakoga sam saslušao, ali mi nije svačije mišljenje bitno. Zaključio sam tri stvari. Neki su govorili, iz strahopoštovanja, poštovanja i straha. Neki ljudi su zanemarili neke bitne činjenice. Sutra će ti ljuti prepričavati da su jednom Ivanu rekli da je 'majmun'. Razmisliću u narednom preriodu kako ću se ponašati prema njima. Neka se zapitaju moji prijatelji kako ću se ponašati prema njima - rekao je Ivan.

- Sada je vreme da čujete ko je drugi nominovani zadrugar. Ima dosta ugroženi, ali je prva među njima Maja Kovačević. Da li će Maja napustiti Belu kuću? - kazao je Milan.

- Ne bih imala ništa protiv. Jedna osoba u kući mi je od samog starta napravila boravak ovde nezamislivim. Morala sam da patim imam li šta da jedem. Nisam sebe pokazala onakvom kakva zapravo jesam. Mislim da sam zabavna i duhovita, ako je ovde kraj, drago mi je jer sam bila ovde - kazala je Maja Kovačević.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Kovačević

 

- Maja Kovačević ostaje, Dijana je druga nominovana zadrugartka - kazao je Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading