DEJAN DRAGOJEVIĆ SLETEO U SRBIJU, A NA AERODROMU GA SAČEKALA ONA: Aleksandra ni ne sluti šta se dešava napolju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.11.2022

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević večeras se vratio za Srbiju sa egzotičnog putovanja.

DEJAN DRAGOJEVIĆ SLETEO U SRBIJU, A NA AERODROMU GA SAČEKALA ONA: Aleksandra ni ne sluti šta se dešava napolju! (FOTO)

Foto: Instagram.com

David Dragojević i Dejan Dragojević

Pobednik ,,Zadruga 6" Dejan Dragojević pre nekih pola sata sleteo je na aerodrom Nikola Tesla, a on se vratio sa egzotičnog putovanja, na kom je bio sa bratom Davidom Dragojevićem

Dejan i David proveli su dve nedelje nezaboravnog iskustva, a redovno su objavljivali kako se provode i koliko uživaju u papreno skupom odmoru, koji je pobednik i nakon svega zaslužio. 

 

 

Dejana je na aerodromu sačekala majka Biljana Dragojević, ali za sada nije poznato da li se i David vratio za Srbiju, budući da je on najavio da će doživotno ostati na egzotičnoj destinaciji. 

 

Podsetimo, pre početka Zadruge 6 Aleksandra Nikolić i Dejan su otišli prvi put u Hurgadu, gde su se proveli neverovatno, a čak su im se dešavale i situacije koje nisu mogli ni da zamisle. Međutim, nakon što je Nikolićeva uplovila u šestu sezonu najgledanijeg rijalitija, Dragojević je brže bolje spakovao kofere i otišao sa bratom na Maldive. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Klara

26.11.2022 10:00

Sram te bilo Dejane, olosu. Drzis Aleksandru u zabludi. Odmah da si je obavestio da si je ostavio zbog druge. Pravis je budalom, FOLIRANTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arm

27.11.2022 09:11

@Klara - A što bi bio folirant . Nije se ni verio ni oženio sa Alex . Treba da proživi život dok je mlad kad god mu se pruži prilika. Uostalom bio je sa bratom i nadoknađuje onaj deo života koji nije imao.