"SPREMIO SAM PRSTEN, ŽENIM MILJANU KADA IZAĐE" Boža Džons posetio psihiloga zbog Popovićeve, pa udario na Mikicu: "On je smrad i ljiga o čoveka"

Autor:

Zadruga

25.11.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Boža Džons za Republiku otkriva da že veriti Miljanu Popović.

"SPREMIO SAM PRSTEN, ŽENIM MILJANU KADA IZAĐE" Boža Džons posetio psihiloga zbog Popovićeve, pa udario na Mikicu: "On je smrad i ljiga o čoveka"

Foto: Ognjen Boganović

Boža Džons nedavno je izbačen iz rijalitija ,,Zadruga 6", a on se pre odlaska oprostio potresnim rečima sa Miljanom Popović, budući da su mu se prema njoj rodile ljubavne emocije, koje je tek na kraju priznao svima. 

Boža se sada prvi put oglasio o ljubavi sa Miljanom, za Republiku, te je istakao da je čak i spremio prsten, te da čeka da i ona napusti imanje kako bi je verio i da je ona već prihvaćena od strane njegovih roditelja kao potencijalna buduća snajka. 

Foto: printscreen pink tv

Boža Bžons Zadruga 6 profil

 

- Meni je mnogo krivo što sam ispao, jer sam imao planove sa Miljanom, mnogo mi se svidela, mnogo sam se zaljubio, ja nemam taj problem da to priznam i kažem, kao što sam i uradio tamo. Jeste da je bio pogrešan tajming, ali ja sam joj priznao. Čekam je da izađe, spremio sam prsten, hoću da je verim! Držim njenu sliku na telefonu kao pozadinu, baš patim za njom - započinje Boža, pa potom prizaje da je išao kod psihiloga na savete:

- Kada sam izašao, malo mi je trebalo da dođem sebi, pa sam se sav zbunio i išao sam kod psihiloga da potražim pomoć oko Miljane, bilo mi je teško da odjednom tu nje nema, bio sam koliko već sa njom zajedno tamo, svaki dan i sad odjednom je nema.

Foto: St/N. Pančić

Boža Bžons Zadruga 6

 

Potom se Božo osvrnuo i na Mikicu Bojanića, te je izneo niz uvreda na njegov račun:

- Onaj Mikica, mnogo sam se razočarao, kakva je to ljiga od čoveka. Ja nisam mogao da verujem, glumi mi prijatelja, ovamo, a kada sam izašao, kao prilazi Miljani, a oženjen čovek, ljiga i smrad, meni je to strašno. Ja nisam mogao da verujem šta sam gledao, ali dobro, ponovo ćemo se mi sresti, pa ću mu reći sve u lice, šta mislim o njemu. Mislio sam da mi je stvarno prijatelj, a on mi crta tamo penise i ostale stvari. To pokazuje samo kakva je on ljiga od čoveka - završava Boža za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading