BOJAN SIMIĆ JE EDIPOVAC, VOLI STARIJE KAO MAMU: Ivana Šašić udarila na bivšeg muža, otkrila mračnu stranu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.11.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić progovorila je o odnosu sa bivšim suprugom Bojanom Simićem.

BOJAN SIMIĆ JE EDIPOVAC, VOLI STARIJE KAO MAMU: Ivana Šašić udarila na bivšeg muža, otkrila mračnu stranu! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official/printscreen/instagram.com

Bojan Boki Simić danas je ponovo pominjao svoju bivšu suprugu, pevačicu Ivanu Šašić, te je istakao da je voli kao ćerku, s ozbirom na to da su tako i živeli u braku, jer nisu imali intimne odnose.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ivana Šašić o Bojanu Simiću

 

- Ju, sačuvaj me Bože, bolje i to nego kao majku. Pošto on voli te starije, edipovac. On je čovek koji ne može da živi bez svoje mame i očigledno traži starije devojke za partnerstvo. Kako je zavoleo ovu što me prevario sa njom kad je ona 14 godina starija od njega?

Ivana je istakla da je istina da dugo nisu bili intimni, ali da je zbog toga upravo Simić kriv.

- Sam je kriv, ja sa njim nisam dve godine, a on zna zašto. Meni je ogavno više da pričam. Ne bih davala nikakve izjave jer mu treba to zbog pitanja gledalaca, provalio je da jedino tako može da ostane tu. Njegov cilj je bio da me izrevoltira, da ja uđem, da on bude frajer, da bude cirkus, haos i da na kontu toga ostane što duže i zaradi neki novac. Ali od toga nema ništa, meni ne treba takva priča. On je psihopata od kog nisam mogla da se otkačim, od svih pretnji, uvreda, ponižavanja. Čekaj dok prezupči, pa krene u sukob sa nekim, čućete šta sve iz njegovih usta izlazi - rekla je Ivana i dodala:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Ivana Šašić

 

- Mi dve godine ne živimo zajedno, bili smo samo na papiru zajedno. Ne može da priča o pet godina braka, kad je on otišao iz Šapca pre dve godine. Ja nisam mogla da ga se rešim od poruka, poziva, ucenjivanja, pretnji. On ovim samo traži način da me isprovocira. Neću ući u Zadrugu, meni to ne treba, da tamo pravimo cirkus - zaključila je pevačica za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading