BIVŠI ZADRUGAR NAJAVIO DA ĆE SE UBITI: Ona mu je bila sve, Zverka dao obećanje: "Otići ću sa ovog sveta!" (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.11.2022

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Bogunović Zverka u emotivnoj poruci pokojnoj majci obećao da će joj se pridružiti

BIVŠI ZADRUGAR NAJAVIO DA ĆE SE UBITI: Ona mu je bila sve, Zverka dao obećanje: "Otići ću sa ovog sveta!" (FOTO)

Foto: republika.rs

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka zabrinuo je javnost kada je na svom Instagram profilu podelio sliku sa majkom, koja je preminula pre dva dana, a u opisu fotografije najavio je da će se ubiti

Naime, u zabrinjavajućoj Instagram priči Zverka je otkrio koliko je bio vezan za majku, a onda i istakao da ne želi da živi na ovom svetu, ukoliko ona nije sa njim. 

Republika

Foto: republika.rs

Aleksandar Bogunović Zverka

-Majko, otišla si prerano i duša mi se cepa ova dva dana od kada te nema više... Živim kao da sam mrtav, ovu tugu i bol ja ne mogu da uklonim i ne znam kako ću živeti bez tebe dalje. Bila si mi sve na svetu, voleo sam te više od sebe i svega, a sada te nema više - napisao je Zverka u okviru svog Insta storiju, pa dodao: 

-Bolje da ne živim više ovako i znam da ćemo se uskoro videti ponovo, ja sam bez tebe mrtav čovek, a otići ću i ja sa ovog sveta i to jako brzo, to ti obećavam. Voli te beskrajno tvoj sin - napisao je on. 

Bivši zadrugar je takođe otkrio i datum i vreme kada će njegova majka biti sahranjena: 

-Ko smatra da mi je drug i pijatelj, doći će sutra na sahranu na Centralnom groblju Voždovac. Hvala...  - dodao je Zverka. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Zverka srory

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Bogunović zabrinuo domaću javnost, s obzirom na to da je pre godinu dana krvnički pretučen ispred jednog kafića u Užicu, kada je grupa momaka nasrnula na bivšeg zadrugarka, koji je diskvalifikovan iz "Zadruge 5". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading