PSIHO MILJANA KULIĆ: Marijana Zonjić trpela maltretiranje od zadrugarke, progonila je porukama pre Zadruge 6 zbog AFERE sa Bebicom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić otkrila je da ju je Miljana Kulić progonila pre ulaska u Zadrugu 6!

PSIHO MILJANA KULIĆ: Marijana Zonjić trpela maltretiranje od zadrugarke, progonila je porukama pre Zadruge 6 zbog AFERE sa Bebicom! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Starleta Marijana Zonjić otkrila je da ju je Miljana Kulić proganjala zbog njenog dečka Nenada Macanovića Bebice.

Naime, Marijana je imala dobar odnos tokom pete sezone Zadruge sa Bebicom, a po izlasku ostali su u korektnim odnosima. Međutim, kako saznajemo, Kulićeva nije imala mira, pa je uhodila Marijanu zbog Bebice, jer je imala tvrdnje da između njih dvoje ima nešto više.

Republika

Foto: E stock

Marijana Zonjić

 


- Mene je Miljana uhodila, proganjala zbog Bebice. Gledala me je psihotično, kao psihopata, ja sam se iskreno bila uplašila. Kao ja nemam ništa sa Bebicom, Dalila i ja smo bili super sa njim, ali daleko od toga da se on meni sviđa. Miljana u to nije verovala, pa mi je pisala poruke, svašta je tu bilo - izjavila je Marijana za Republiku i dodaje:
Republika

Foto: E stock

Marijana Zonjić na snimanju spota

 

- Ja nisam htela tome da pridajem na važnosti, jer nisam htela da imam neke probleme za vratom, kome treba Miljana da mu visi oko vrata? Nikome! Samo onaj ko ne želi mirno da spava. Ja sam to kulirala, potpuno sam ignorisala, tako da je to prošlo tako. Sada je u Zadruzi, vidimo da joj ja nisam problem, da ona ima mnogo veće probleme od mene, pa neka se sada ganja sa njima, samo da je mene zaboravila i da me nije uvukla u njihove probleme - završava Marijana za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading