PLAŠI GA SE I TRAŽI POMOĆ Vapaj Miljane Kulić ledi krv u žilama Bebica će me ubiti, mama, skloni ga od mene ili ćeš mi praviti sahranu

Autor:

Zadruga

24.11.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na njene vapaje niko nije mogao da ostane imun, a Miljana je otkrila i da se jednom prilikom upiškila od straha kada je Bebica pokušao da se kolima zakuca u banderu.

PLAŠI GA SE I TRAŽI POMOĆ Vapaj Miljane Kulić ledi krv u žilama Bebica će me ubiti, mama, skloni ga od mene ili ćeš mi praviti sahranu

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić moli sve, a pre svega majku Mariju, da njenog dečka Nenada Macanovića Bebicu što pre skloni od nje pošto će je, kako ona tvrdi, u suprotnom, ubiti. Na njene vapaje niko nije mogao da ostane imun, a Miljana je otkrila i da se jednom prilikom upiškila od straha kada je Bebica pokušao da se kolima zakuca u banderu. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Naime, Nišlijka kaže da je Bebica pravi psihopata, te moli sve da ga udalje od nje. Prvo se obratila majci Mariji, koja nije mogla da veruje šta sluša.

- On stalno priča kad smo u krevetu: "Budalo, koliko te volim, ubiću tebe, pa sebe", ja se smejem dok sad pričam, ali kad se uplašim, smejem se stvarno, kad god ga iznerviram on meni preti da će se ubiti. Ljudi će reći: "Mariji je bio idealan", a ja ti kažem još jednom "Majko, ako ga ne skloniš, gledaćeš me kod Jovane Jeremić u jutarnjem programu. Pisaće: 'Ubijena Miljana Kulić'" - rekla je Miljana, a onda se unezvereni Bebica ubacio i počeo da se pere, te da za sve okrivljuje Miljanu:

- Ti si meni rekla: "Šta da radim sa tobom, ubiću te", a ja sam rekao: "Što ti mene, bolje ja tebe, pa sebe." To je bila zajebancija, nešto smo se zezali oko toga. Istina je da sam joj rekao da ne želim dugo da živim, još pet godina i to je to.
Marija Kulić nije mogla da dođe sebi od šoka, pa se prvi put okrenula protiv Macanovića, kojeg je uvek hvalila i za kojeg je uvek nalazila opravdanje, dok je, s druge strane, ćerku gazila.

- Ma to nije zezanje. Ona se zezala, ti si rekao to! Kako možeš da kažeš mojoj ćerki da ćeš je ubiti. Je l' si, bre, ti normalan? Šta se ovde dešava, ko si ti, bre, da tako pričaš - vikala je Marija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Nakon toga Miljana se prisetila situacije kada je Bebica prvi put pokazao pravo lice, te otkrila sve o tome kako je on svesno hteo da se zakuca u banderu.

- Nikada do tada nisam videla takvu facu. Kada je udario kolima u semafor, banderu, isto tako smo se svađali i tada se to desilo... Kako da ti objasnim, mama? Pored semafora je bio podignut trotoar, kada se iznervirao, rekao je: "Ti ćeš da me nerviraš" i udario je u to. To je bilo kada nisam mogla da te prepoznam, ni tebe ni tatu, i kada sam se uplašila i upiškila od straha. Kada sam vikala: "Hoću da idem u Beograd? Gde je Željko." Tresla sam se, skinula sam majicu - prepričavala je Miljana situaciju odranije pred zadrugarima i majkom, koja nije mogla da veruje šta sluša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official


Nakon šokantnih optužbi Miljane Kulić na račun Nenada Macanovića Bebice Marija Kulić je rekla da ne želi poligraf za Bebicu, već ozbiljno psihijatrijsko veštačenje.

- Ja razmišljam o ozbiljnom psihijatrijskom veštačenju, koje traje, rešetanje tri dana ozbiljno, Zvezdan mi kaže da Bebica neće da pristane, ne interesuje me. Ja ne mogu da ga raščivijam. Ja više verujem tom veštačenju nego poligrafu - rekla je Marija. 

BONUS VIDEO:


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nis

24.11.2022 23:11

Ne pomaže mamica dupe joj zinulo na pare čak će i tebe žrtvovati zbog para.