KNELETA SAM KASAPIO NOŽEM PO TELU: Golubović se prisetio druženja s pokojnim članom "voždovačkog klana"

Autor:

Zadruga

23.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tada je dobio alergiju na penicilin, koji mu je moja sestra prskala. Gledao me je kao idola, a ne ja njega, kako se priča, tvrdi Kristijan.

KNELETA SAM KASAPIO NOŽEM PO TELU: Golubović se prisetio druženja s pokojnim članom "voždovačkog klana"

Foto: ST/N.PANČIĆ, Privatna arhiva

Bivši kriminalac i zadrugar Kristijan Golubović rekao je prekjuče u emisiji "Amidži šou" da je pokojnog Aleksandra Kneževića Kneleta sekao nožem po telu da ne bi bio sposoban da ode u vojsku. Golubović uskoro dobija svoju emisiju na Red televiziji, gde će pričati o tajnama podzemlja i kriminalu na domaćem terenu, pa će, između ostalog, objasniti šta stoji iza čuvenog broja jedan, koji je Kneletov ubica napisao krvlju na ogledalu nedaleko od tela.

- I danas kruže priče da je pokojni Knele meni bio idol, ali moram da kažem da to nema veze sa životom. Kako može meni da bude idol Knele, koji mi je nosio torbu na fer tuče i koji mi je čuvao levu gumu od blinde? On je bio po hijerarhiji ispod mene isto kao i Legija - počeo je Kristijan, pa nastavio:

- Jednom prilikom sam isekao celog Kneleta jer nije želeo da ide u vojsku, a tada je dobio alergiju na penicilin, koji mu je moja sestra naprskala. Tada je nastala halabuka s njegovim roditeljima, koji su mene za sve krivili, tvrdili su da sam ga sekao namerno i da sam ga terao da se bije. A sve je sam želeo, gledao me je kao idola. Obožavao me je i gledao kao oca.

Kad bih priznao sva dela, strpali bi me u samicu

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović

Golubović tvrdi da bi završio u zatvoru u samici kad bi progovorio o raznim delima koje je počinio iz prošlosti.

- Postoje ljudi koji me ne priznaju ni kao kriminalca ni kao rijaliti-zvezdu, ali nemam ništa protiv. Sad ja treba zbog njih da odem u policiju da priznam sve što sam uradio u životu i da me zatvore u samicu. To bi se desilo. Kad bi moja duša rekla sve, kad bi moje reči bile napisane, izbio bi treći svetski rat zbog toga šta sve znam, šta sam prošao. Upozoravali su me da pazim šta pričam jer mogu da zaglavim i do 40 godina robije. Zato je ime emisije "Bajke iz podzemlja". Svi su pričali da me je Osman Karić tukao. Biće gost s njegovim sinom u mojoj emisiji, pa će sve da se sazna. Potukli smo se dva puta zbog drugih, zbog kukavica iz našeg kraja. Gost će u mojoj emisiji biti i Marko Bulat. Biće to zanimljivo za gledanje - rekao je Kristijan.

Kristijan kaže da zna i šta se dešavalo u trenutku ubistva.

- Znam odavno detalje o tome šta se dešavalo dok je Knele mrtav ležao na podu. Jedini znam istinu o tom čuvenom broju jedan. Taj broj ne znači da je to bilo prvo ubistvo. Knele nije dugovao pare niti bilo šta slično. Zbog tog broja jedan je posle poginuo još jedan dečko u Nemačkoj. O svemu ću tek da progovorim u svojoj emisiji, tako da ne mogu sad da pričam o tome. To su krivična dela koja nikada ne zastarevaju. Znam šta taj broj znači, zato hoću da pričam detaljnije kada budem imao više vremena. Kad se bude povezalo da je broj jedan Knele, a drugi onaj koji je kucao njemu na vrata, mnogo će biti šokirani. Posle ćete da vidite šta se dešavalo, kako mu je pucano i kako je pao. Ta tuga je meni uvek u glavi. Kad je pao na pod u Hajatu, rekao je: "Recite mom ocu..." - priča Golubović.

Podsetimo, nijedna likvidacija devedesetih nije izazvala toliko pažnje i pitanja i nijedna nije obavijena velom misterije, kao ubistvo Aleksandra Kneževića Kneleta. Dokazi o ovome zvanično su spaljeni pre četiri godine, ali na njegovom izmeštenom grobu neko redovno ostavlja sveže cveće iako je prošlo skoro tri decenije od ubistva jednog od najpoznatijih žestokih momaka s beogradskog asfalta.

Kristina se rasekla nožem na Aranđelovdan

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristina Spalević

Bivši robijaš kaže da je na dan slave majka njegovog budućeg deteta Kristina Spalević imala peh s nožem u kuhinji, ali je, srećom, sve prošlo kako treba.

- Juče je bila moja krsna slava Aranđelovdan, a Kristina je uzela da barata mojim samurajskim nožem. Probila je ruku nožem, srećom, samo je to zakačila, tri kopče je morala da stavlja u bolnici. Sad je dobro, ali eto. Neće da me sluša uvek, pa zato ima posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading