NIŠLIJKA POŠTO-POTO HOĆE DA SEDI NA TRI STOLICE: Miljana u 24 sata trojici izjavila ljubav, svima rekla: Tebe sam najviše volela

Autor:

Zadruga

23.11.2022

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić boravi sa trojicom bivših momaka "Zadruzi 6" i svima govori isto

NIŠLIJKA POŠTO-POTO HOĆE DA SEDI NA TRI STOLICE: Miljana u 24 sata trojici izjavila ljubav, svima rekla: Tebe sam najviše volela

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić u "Zadruzi 6" boravi s trojicom ljubavnika, pa je u roku od 24 sata svoj trojici izjavila ljubav.

Naime, nakon što se do sada uglavnom šetala između Lazara Čolića Zole i Nenada Macanovića Bebice, odnedavno je i otac njenog sina Željka Ivan Marinković ponovo u igri, pa je i prema njemu imala izlive nežnosti.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Poznata Nišlijka je prvo rekla da voli Ivana, s kojim je do juče bila na krv i nož, zatim se, nešto kasnije, otvorila Zoli, koji je u rijalitiju otpočeo novi ljubavni odnos, da bi nakon toga isto ponovila i Bebici, kojeg drži na uzici pored sebe.

- Mnogo sam te volela - rečenica je koja je ušla u anale rijalitija, a koju je Miksi ponovila pred trojicom ljubavnika u razmaku od nekoliko sati. 

Foto: zadruga printscreen

 

Njena najveća ljubav bio je Lazar Čolić, dok Ivan Marinković nije dobio priliku da upozna sina Željka, što je u Miljani probudilo novu strast.

Iako je pričala sve najgore o ocu svog deteta, prizor njih dvojice ju je toliko raznežio da se sada prisetila navodnih starih emocija.

Da je Kulićka potpuno izgubila kompas o tome gde se nalazi i sa kim, potvrđuju njeni učestali ispadi. Prvi i najveći je taj što želi da se pomiri sa Zolom jer ne može da ga gleda kako noću opšti s Anitom Stanojlović, pa koristi svaku priliku da mu zaplače na ramenu i traži tračak nežnosti na koju bi mogla odmah da padne i da ima razlog zašto je poklekla.

Međutim, ona ne odustaje ni od druge dvojice jer joj je bitno da ih drži sve blizu, da u svakom momentu može da okrene priču kako joj odgovara. Miljana Bebicu tretira kao slugu, pa se njemu svaki dan može desiti da padne s trona trenutnog partnera i postane jedan od bivših.

Foto: zadruga printscreen

 

U silnoj želji da i sadašnjeg i bivše drži pored sebe, Miksi se potpuno izgubila i to su svi primetili. Još da njena majka Marija, koja je koči u mnogim namerama, nije u "Zadruzi 6", verovatno bi Miljanino ovogodišnje učešće u rijalitiju imalo sasvim drugačiji tok kad je njen ljubavni život u pitanju.

 

Foto: www.youtobe.com/Miljana Kulić

 

Ovo samo može Miljana: Zaspala dok je jela!

U jednom momentu Miljana Kulić se probudila i poželela nešto da pojede. Ona je uzela keks koji joj je stajao na krevetu i dok ga je jela u sedećem položaju, ona je zaspala i glava je krenula da joj pada.

Foto: www.youtobe.com/Miljana Kulić

 

Kako se to desilo, Miljana se naglo probudila, ali je ubrzo ponovo zaspala u istom položaju. Kada je krenula da joj pada glava, Miksi se trznula, a kamera je snimila taj momenat, koji se brzinom svetlosti proširio internetom.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Daca

26.11.2022 15:12

Žena je na teškim lekovima i ne zna šta radi. Samo stacionar pomaže. Mama je tu drži radi zarade na njoj i vibrira između momaka ćerke. Prostitucija u živo na TV Pink u režiji gospođe direktorke zabavnog programa.