KRISTINA SPALEVIĆ HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI: Slavili Aranđelovdan, zadrugarka se LATILA NOŽA, Kristijan Golubović morao odmah da reaguje: "Probila je ruku..."

Autor:

Zadruga

23.11.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović uživa u ljubavi sa verenicom Kristinom Spalević, s kojom očekuje sina, a bivši učesnik rijalitija je sada otkrio da je pevačica doživela mali peh.

KRISTINA SPALEVIĆ HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI: Slavili Aranđelovdan, zadrugarka se LATILA NOŽA, Kristijan Golubović morao odmah da reaguje: "Probila je ruku..."

Foto: youtube.com/Zadruga Official, e-stock/Č.Vukojčić

Bivši učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović otkrio je da je njegova izabranica, trudna Kristina Spalević, doživela peh juče, dok su slavili njegovu krsnu slavu Aranđelovdan.

- Kako je Kristina? - pitao je Ognjen Amidžić svog gosta u emisiji "Amidži šou".

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ognjen Amidžić pitao Kristijana za Kristinu

- Odlično, sinoć se desilo nešto. Juče je bila moja krsna slava, uzela je da barata mojim samurajskim nožem. Probila je ruku nožem, srećom, samo je ruku zakačila, tri kopče je morala na Svetog Aranđela. Sad je dobro - rekao je Kristijan.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kristijan Golubović o Kristininoj povredi

Podsetimo, Kristina Spalević uplovila je u vezi sa tada oženjenim Kristijanom Golubovićem tokom učešća u "Zadruzi 4", a njihova veza nastavila se i po izlasku iz rijalitija. Golubović se razveo od svoje supruge Ivane, a trenutno sa svojom izabranicom očekuje sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kum

23.11.2022 21:53

To je Božija opomena,