BEBICA DOKAZAO DA JE SEKTAŠ? Macanković šokirao na krsnoj slavi Marije Kulić, jednim potezom ZAPANJIO sve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.11.2022

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanković još jednom dokazao da nema mnogo veze sa tracionalnim običajima

BEBICA DOKAZAO DA JE SEKTAŠ? Macanković šokirao na krsnoj slavi Marije Kulić, jednim potezom ZAPANJIO sve! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Iako je Marija Kulić još juče proslavila krsnu slavnu Aranđelovdan u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija, jedna scena sa Nenadom Macankovićem Bebicom prepričava se i danas. 

Naime, osim što je Miljana Kulić zapanjila mnoge što se smejala sve vreme tokom izgovaranja molitve, najveći šok je usledio kada je Marija Kulić zamolila budućeg zeta Nenada Macanovića Bebicu da naspe malo vina na krsni kolač, ali je nesmotreni zadrugar umesto nekoliko kapi praktično zasuo pogaču vinom.

- Ne! Mnogo je to, Nenade! Jesi li slavio slavu?! - zapanjeno je povisila ton Marija na Macanovića, začuđena time što ne poznaje običaje.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Marija Kulić slavi Aranđelovdan u Zadruzi 6

- Ne, on je sektaš! - odgovorila je spremno Miljana, čime je izazvala sveošti smeh među zadrugarima.

Podsetimo, na imanju u Šimanovcima je pre nekoliko nedelja izbio sveopšti haos kada je voditelj Milan Milošević podelio sa učesnicima ovog TV formata ispovest Bebičinog komšije koji tvrdi da je zadrugar navodno član jedne sekte, te da navodno u istu pokušava da vrbuje i Mariju i Miljanu. Njih dve su odbile da poveruju u ovo izlaganje, ističući da je isto podmetnuto kako bi se napravio razdor među njima, ali su u narednom periodu nastavile da preispituju sve čudne poteze koje je Nenad povukao dosad, preispitujući se ima li možda istine u svemu tome.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading