JA SAM ZVER SA 15 GODINA ROBIJE! Zvezdan ušao u crveno pa pokazao PRAVO LICE: "Presudiću ti za minut"

Autor:

Zadruga

22.11.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić nije mogao više da toleriše ponašanje Uroša Ćertića

JA SAM ZVER SA 15 GODINA ROBIJE! Zvezdan ušao u crveno pa pokazao PRAVO LICE: "Presudiću ti za minut"

Foto: Printscreen

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić uspeo je skoro tri meseca da bude miran, a sada je pokazao pravo lice kada je brutalno napao Uroša Ćertića i zapretio mu da će ga zadaviti.

Naime, on je sebe od povučenog, mirnog i staloženog učesnika u momentu pretvorio u zver. Obezbeđenje koje se u sekundi stvorilo uz Zvezdana jedva ga je obuzdalo kada je kao razjarena zver krenuo na Ćertića, preteći mu, pritom, da će platiti životom.

- Ja sam stvarno mangup sa 15 godina robije koji će te naučiti da ne treba sa mnom da se igraš. Od početka si se mnogo igrao sa mnom i sa mojom porodicom i tu si pogrešio do jaja. Kunem ti se životom, mogu da ti presudim za minut, sad si se baš zajebao, gotov si - govorio je Zvezdan Urošu u facu, dok ga je sve vreme obezbeđenje držalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić


Ćertić, poznat po tome da maksimalno izaziva bilo koga ko mu se nađe nasuprot, nije prestajao da izaziva Slavnića ne bi li došlo do sukoba.

- Pustite ga neka kaže, je l' misliš da će nešto da mi uradi, pustite ga, sve OK - ponavljao je Ćertić.

Mnoge zadrugare je Zvezdanov prebačaj uplašio jer dok je trajalo Uroševo izlaganje Zvezdan nije prestajao da kruži ukrug oko crnog stola kao panter koji priprema napad.

Čak je i voditelj Milan Milošević ustuknuo i ostao bez teksta kada se Slavnić izdrao i utišao, kako njega tako sve prisutne, dok je držao lekciju Ćertiću. Kako do fizičkog konflikta, srećom, nije došlo, a Uroš je, konačno, otkrio Slavnićevu slabu tačku, nastavio je da ga urniše.

- Svi od tebe ovde imaju strahopoštovanje, ja nemam, imam samo poštovanje, a možda nemam ni to - provocirao je Ćertić Zvezdana, koji je izašao da iskulira, a koliko će moći tako, ostaje da vidimo.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Ćertić


Podsećamo, Uroš je izazvao Zvezdana i doveo ga do tačke pucanja time što je produbljivao priču o njegovom navodnom odnosu sa Aleksandrom Nikolić, tvrdeći da je Slavnić zaljubljen u devojku pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića.

Zvezdan Uroša može da pojede za doručak

Sukob do kog je došlo između Ćertića i Slavnića, prokomentarisao je i Zvezdanov otac Moka Slavnić, koji je priznao da su ga Uroševe reči povredile.

- Voleo bih da ga vidim više nego leba da jedem, da mu pokažem šta je lojalnost. To što je Zvezdan prošao, ovo su Havaji. Ja se ne ponosim tim što moj sin nosi taj pedigre, ali je on u duši pravdoljubiv. Zvezdan može da ga pojede za doručak. Trebalo je samo da ga upozori: "Nemoj da se igraš sa mnom, ovde ti ništa ne mogu uraditi, ali što me teraš da se napolju obračunavamo, kako on stalno pominje, mangupski". Priznajem da me je Uroš povredio jer, kad neko povredi mog sina bez razloga, jako sam zajeban - rekao je Moka za medije.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Ćertić i Moka Slavnić

Zvezdanova žena: Trebalo je da ostane pored Maje, ona bi ga odvela u finale

Ana, supruga Zvezdana Slavnića, otkrila je šta misli o njegovom odnosu s Aleksandrom Nikolić, suočavanju s Urošem Ćertićem, ali i o Maji Marinković.


- Spremamo svadbu Zvezdana i Aleks kad izađu. A ja ću im biti matičar! Spremamo svadbu, idemo da se napijemo kao ljudi. Uroš je lažni Dorćolac! Drugo, on i Zvezdan nisu nikakvi prijatelji, već poznanici - rekla je Ana, pa šokirala izjavom da je njen muž trebalo da bude s Majom da bi stigao do finala:
Republika

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić


- Maja je jedna, ja ne znam. To je žena s kojom ću ja prvo popiti kafu kada izađe! Maja bi sigurno želela da ima priču sa Zvezdanom, da li joj se sviđa ili ne, to me apsolutno ne zanima. On se tu nešto povukao, a nije trebalo uopšte da se povlači ako mene pitate. Ona je tu pet godina, zna igru i to vrlo dobro radi, odvela bi ga do kraja. Meni je to sve simpatično. Htela bih s njom da se sprdam i smejem, onako dva sata, uz kafu! 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading