ISPLIVALO PISMO KOJE JE UROŠ ĆERTIĆ POSVETIO ANĐELI ĐURIČIĆ: "Sebično čuvam i krijem sve od svih" (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.11.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić potajno krije simpatije prema Anđeli

ISPLIVALO PISMO KOJE JE UROŠ ĆERTIĆ POSVETIO ANĐELI ĐURIČIĆ: "Sebično čuvam i krijem sve od svih" (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otkada je kročio u šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga" Uroš Ćertić se služi raznim sredstvima komunikacije, pa se tako nedavno saznalo da je Anđeli Đuričić poslao ljubavno pismo, a sada je dokaz isplivao na videlo.

Naime, u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji objavljeno je pismo koje je izazvalo veliku pometnju u Beloj kući, a kasnije je i sama zadrugarka priznala da već neko vreme dobija signale od kaskadera da mu se sviđa.

- Kapiraš da takođe ne volim da se trtim sada sa svima kojima si "zanimljiva". Biću vođa u sledećih mesec max, pa ćemo pričati tamo da radimo/m na poverenju. Sebično čuvam i krijem sve od svih. 0 klipova, 0 pitanja, 0 pošalica od strane voditelja, 0 priče o tebi sa cimerima, čak ni sa Anom ni reč. Retkost si za 2022/3 godinu. Retkost. Sve naj naj od srca, ponavljam od žene Nikole Rokvića, Bojane Barović, nije slična kročila u sličan format. Nadam se, vidimo se oko 13:30 - 14 časova - napisao je Uroš, te je pored nacrtao srce i smajli koji se smeje.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Pismo Uroša Ćertića

Podsetimo, Đuričićeva je intervjuu sa Darkom Tanasijevićem u "Šiša baru" priznala da joj Ćertić već neko vreme šalje ljubavne signale, ostavljajući joj slatkiše pored kreveta, slikajući grafite, šaljući pisma, ali da ga ona ne gleda na isti način kao on nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubica

23.11.2022 16:27

Ćertiić to namerno piše jer zna da će ga provaliti. Traži kadar. A ona glupačs Andjela se istripovala