"BIVŠA MI JE SPONZORUŠA, POKUŠAVA DA ME UNIŠTI, NE DA MI DETE DA VIDIM" Uroš Ćertić napisano pismo Anđeli, pa otkrio najmračnije tajne!

Autor:

Zadruga

21.11.2022

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se nova tajna poruka Uroša Ćertića, u kom otkriva najveće tajne Zadruge!

"BIVŠA MI JE SPONZORUŠA, POKUŠAVA DA ME UNIŠTI, NE DA MI DETE DA VIDIM" Uroš Ćertić napisano pismo Anđeli, pa otkrio najmračnije tajne!

Foto: Printscreen Zadruga

Stanari Bele kuće neretko se služe raznim načinima komunikacije, koje pokušaju da sakriju od očiju javnosti, ali im ne uspeva, budući da kamere na imanju u Šimanovcima rade 24/7.

Tokom jučerašnjeg dana, isplivale su tajne poruke koje je Uroš Ćertić uputio Anđeli Đuričić. Naime, to nisu jedine poruke koje je Uroš pisao Anđeli, sada su se pojavila nova pismna koje joj je uputio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Ćertić i Anđela Đuričić tajne poruke

 

Uroš je u prvom poruci raskrinkao Aleksandru Nikolić i Zvezdana Slavnića, koji već neko vreme kradu pažnju javnosti, te se spekuliše da više ne mogu ni da kriju da su zaljubljeni jedno u drugo.

- 95% njih su fejk! Fuj! Ne mogu dosta toga javno da komentarišem. Aleks i Milica se za svako izbacivanje ispričaju site, a Zvezdan se sada mota oko tebe da preusmeri priču i pravog sviđanja između njega i Aleks! Ostalo znaš sve, FUJ! - pisalo je u prvoj poruci.

Republika

Foto: Printscreen Zadruga

Uroš Ćertić Zadruga 6 vesti

 

Uroš je nakon toga, otkrio detalje iz svog privatnog života, koje nikada javno nije želeo da kaže, te se obrušio na bavišui partnerku, sa kojom ima dete.

- Dete mi je bilo pet dana u bolnici sa upalom pluća. Imam ozbiljne probleme sa bivšom sponzorušom, koja mi ne daje da viđam sina, odvratna je i zla žena, ali sam tu za njih i nju zauvek. Pokušava da me uništi, uzme pare... Ne prijavljuje mi ništa u vezi deteta. Nismo zajedno već 2 godine, FUJ! Ni ja nemam sreće u ljubavia za ljubav živim - pisao je Ćertić, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading