"AFTERKE I SPONZORUŠE MOLIM DA ISPOŠTUJU SLAVU" Marija Kulić danas slavi Aranđelovdan u Zadruzi, a ima POSEBNA PRAVILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.11.2022

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić upozorila je zadrugarke na ponašanje!

"AFTERKE I SPONZORUŠE MOLIM DA ISPOŠTUJU SLAVU" Marija Kulić danas slavi Aranđelovdan u Zadruzi, a ima POSEBNA PRAVILA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti zvezda i gospođa Vesraći Marija Kulić stala je na čelo crnog stola, te je od zadrugara tražila pažnju i tišinu, kako bi im predočila pravila slavljenja današnje slave, Aranđelovdan.

Marija je pročitala poruku zadrugarima i ustanovila pravila koja bi volela da svi ispoštuju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić Zadruga 6

 

- Želela bih da čestitam svima slavu koji slave. Svim bolesnim ljudima želim da se izleče. Što se tiče Miljanine i moje slave, pozivamo one koji su sa nama dobri, a oni koji su loše pričali o nama, neka idu kod drugih slavljenika - rekla je Marija, pa dodala:

- Ukoliko ovde ima afterki ili sponzoruša, molim da današnju slavu ispoštuju, bez kratkih suknjica i golih grudih. Sve to mogu sutra i na žurki. Molim sve koji dođu da ispoštuju slavske običaje i da ne kradu limenke sa naše slave.

Detaljnije u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušan

21.11.2022 15:58

Bravo Marija!