"SVI BIVŠI SU POSLE MENE PROPALI": Ivana Šopić priznala kome je bila zlatna koka, pa progovorila o pretnjama smrću! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.11.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić otkrila do sada neotkriveno

"SVI BIVŠI SU POSLE MENE PROPALI": Ivana Šopić priznala kome je bila zlatna koka, pa progovorila o pretnjama smrću! (VIDEO)

Foto: Republika

Voditeljka rijaliti programa "Zadruga" Ivana Šopić pojavila se na jednom gradskom događaj, a i ovoga puta obukla je korset, vrlo sličan onom zbog kog je nedavno osvanula u domaćoj štampi, a onda je i sama otkrila kome je bila zlatna koka.

-Osećam se upravo onako kako izgledam, kao zlatna koka. Čini se da u poslednje vreme baš imam probleme sa korsetima - našalila se Ivana na svoj račun, a onda otkrila da je uvek bila zlatna koka samoj sebi.

-Nisam nikome do sada bila zlatna koka, sem samoj sebi. Kako sam politički korektna (smeh). Od bivših momaka nisam nikome snela zlatna jaja, svi su posle mene propali - objasnila je voditeljka za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Ivana Šopić

Voditeljka je otkrila da se privatno druži sa zadrugarima zbog promocije klubova u kojima rade.

-Pored toga što radim "Zadrugu 6" sam i ugostitelj. Srećem zadrugare u klubovima u kojima radim, otvoreno pričam o tome, oni donose odličan marketing. Kada vodim emisiju, vrlo sam profesionalan. Moram da kažem da se najbolje provedu u mojim klubovima - rekla je ona.

Republika

Foto: Republika

Ivana Šopić na jednom gradskom događaju

Šopićeva ne krije da svakodnevno dobija preteće poruke i pregršt negativnih komentara na svoje društvene mreže, ali tvrdi da se naročito ne osvrće na njih.

-Svakodnevno mi stižu uvredljive poruka, na račun svog izgleda, pa i pretnje po život. Podržavam svoje kolege koje javno govore o tome, ali ne pravim dramu, niti pridajem tome veliki značaj. Da sam pridavala značaj,nikada se ne bi istakla i postala voditelj "Zadruge". Prodajem značaja samo svojoj proceni - rekla je voditeljka.

Šta je još rekla Ivana Šopić, saznajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading