PRODUKCIJA ZADRUGE IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Uroš Ćertić uhvaćen na delu, prekršio strogo pravilo iz ugovora!

Autor:

Zadruga

20.11.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić pisao je tajne poruke Anđeli Đuričić!

PRODUKCIJA ZADRUGE IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Uroš Ćertić uhvaćen na delu, prekršio strogo pravilo iz ugovora!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Od kako je počela "Zadruga 6", stanari Bele kuće neretko se služe raznim načinima komunikacije, koje pokušaju da sakriju od očiju javnosti, ali im ne uspeva.

Ovaj put, portal Pink.rs došao je u posed još jedne u nizu poruke koju je Uroš Ćertić uputio nekoj zadrugarki. Nedavno se na meti njegovih poruka našla zauzeta Aleksandra Nikolić, a sada je u pitanju Anđela Đuričić.

U nastavku vam prenosimo sadržaj poruka koje je poslao Đuričićevoj.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/besni.medvedici

Uroš Ćertić Zadruga 6

 

- Imam finalno izricanje presude sutra posle očekivane žalbe Tužilaštva na prvu izrečenu, 12 meseci nanogice za neku "glupost". Postoji 20 posto šansa da se ne vratim. Samo Ivan zna, niko više zato psssst. Sve što sam rekao javno za tebe, tebi između redova, uradio, uvideo kao 1. "komšija" i gledao prošle sezone, sve je iskreno, spontatno i iz duše i istina. Alal vera mami i tati. Nikada nisam pomislio na vezu na TV, ali neke osobe se ne propuštaju ma gde ih univerzum spojio, pa čak i ovde. Čuš! Kapiram da kapiraš, ali želim i ja, a ti posebno da stekneš poverenje je #1 - napisao je Uroš na jednoj strani porukice, a na drugoj sledeće:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Kapiraš da takođe ne volim da se trtim sada sa svima kojima si "zanimljiva". Biću vođa u sledećih mesec max, pa ćemo pričati tamo da radimo/m na poverenju. Sebično čuvam i krijem sve od svih. 0 klipova, 0 pitanja, 0 pošalica od strane voditelja, 0 priče o tebi sa cimerima, čak ni sa Anom ni reč. Retkost si za 2022/3 godinu. Retkost. Sve naj naj od srca, ponavljam od žene Nikole Rokvića, Bojane Barović, nije slična kročila u sličan format. Nadam se, vidimo se oko 13:30 - 14 h - napisao je Uroš, te je pored nacrtao srce i smajli koji se smeje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading