TUČE, MAKAZE I KRVAVI OBRAČUNI! Javnost je BRUJALA o Ivanovom i Jeleninom odnosu, a oni sada hoće STARATELJSTVO nad Željkom!

Autor:

Zadruga

19.11.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković i Jelena Ilić imali su niz turbulentnih situacija.

TUČE, MAKAZE I KRVAVI OBRAČUNI! Javnost je BRUJALA o Ivanovom i Jeleninom odnosu, a oni sada hoće STARATELJSTVO nad Željkom!

Foto: Instagram.com printscreen

Ivan i Jelena

Ivan Marinković je 2017. godine u rijalitiju ''Parovi'' upoznao Miljanu Kulić, sa kojom je sledeće godine dobio sina Željka, a o njegovom odnosu sa sinom se polemiše već nedeljama unazad u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga'' gde su na okupu Ivan, Miljana i Željko, ali i Miljanina majka Marija Kulić.

Za ovo vreme koliko su zajedno u Beloj kući iznet je niz prljavog veša iz njihove privatnosti i detalji odnosa, a svako je imao neku svoju priču. I dok je Marija govorila da neće dozvoliti Željku da ima odnos sa Ivanom, a Marinković prihvatao to govorivši da njega Željko ni ne zanima, njegova partnerka Jelena Ilić je tvrdila da će učiniti sve da Ivan dobije starateljstvo nad sinom.

Republika

Foto: instagram.com/ivanmarinkovic79

Ivan Marinković i Jelena Ilić upoznali su se u parovima

Sukobi su se nizali, od salve uvreda je mnoge glava bolela, a Jelena je čak i tužila Kuliće nakon što ju je Miljana nazvala k*rvom i zapretila joj da joj zna adresu i da će joj poslati opasne ljude na vrata.

Međutim, sve se to promenilo kada je Ivan Marinković pre dva dana imao emotivni susret sa sinom Željkom koji je sve raznežio. Miljana je plakala, Marija je bila presrećna, Jelena ga je juče u pozivu pozdravljala, a Ivan je priznao da mu se promenio pogled na sve, kao i da mu je žao što je propustio brojne stvari do sada.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković i Željko

Spominjalo se i starateljstvo nad Željkom, a kako mnogi veruju da ova ''idilična'' situacija neće trajati večno i da će se sukobi obnoviti, te se ponovo pokrenuti rasprava kome treba da pripadne Željko i ko treba da mu bude staratelj, postavlja se i pitanje koliko su zapravo Ivan i Jelena podobni staratelji,  s obzirom na to da i oni imaju burnu prošlost.

Njih dvoje su se upoznati baš kao i Ivan i Miljana, u ''Parovima'', tačnije pet dana ranije kada su se sreli na snimanju profila, a u sam rijaliti Jelena je ušla kao novinar na zadatku.

Ubrzo su počeli da se druže i zbližili su se, a njihov odnos je privlačio veliku pažnju javnosti pre svega zbog turbulencija i svađa koje su ih pratile. Brutalno su se vređali, raskidali, miri li se, nasrtali jedno na drugo i tukli se, te je mnoge interesovalo šta je sledeće što mogu da urade.

Republika

Foto: facebook.com/Zadko Sila

Ivan Marinković i Jelena imali su turbulentnan odnos

Po izlasku iz rijalitija prvo su raskinuli, ponovo se vređali medijski, a onda se pomirili, pa je delovalo da su se skrasili, verili su se i počeli da žive naizgled mirnim životom, a onda je prošle godine odjeknula vest da je Jelena Ivana izbola makazama po ruci, dok je on nju tukao. Komšije su zatekle lokvu krvi i sve prijavile policiji, nakon čega je on dobio zabranu prilaska Jeleni. Međutim, istu noć se vratio u stan, a ubrzo su ponovo viđeni zajedno.

Ivan je za sve okrivio alkohol, odlučio je da se izleči i kako je nedavno rekao više od godinu dana ne pije. Istakao je da je on kriv za sve što se dogodilo, da je on budio ono najgore u Jeleni, ali da je nikada nije ni udario, te je dodao da planiraju dete.

- Jelena i ja želimo bebu. Već neko vreme pokušavamo da dobijemo sina ili ćerku, ali nam ne polazi za rukom. Ukoliko ne budemo mogli prirodnim putem, probaćemo vantelesnom oplodnjom - rekao je Marinković za medije.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Jelena makazama izbola Ivana

Rijaliti, svađe, alkohol, tuče, zabrane prilaska i još niz skandala koji ih prate, može se reći da bacaju senku na ''preporod'' preko noći i želju da se sve popravi. Ivan je u više navrata isticao da je Miljana ''nestabilna'', a sudeći po njegovom životu prethodnih godina, može se reći i da je njegovo ponašanje nestabilno i nesigurno za dete.

Marija je jasno stavila do znanja da je ona Željkov staratelj, da ona odlučuje o njemu i da ga ona štiti, a da li će dalje i na koji način razvijati odnos Željko sa Ivanom ostaje nam da vidimo. Kao i da li je sve ovo samo rijaliti, ili je zaista odlučio da se promeni i bude otac svom detetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading