ALEKSANDRU SAUERU SMRT OCA PROMENILA ŽIVOT: Sestra Ivana prvi put govori o teškom odrastanju, morali su da se isele iz stana nakon tragedije! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Aleksandra Sauera, Ivana otkriva za emisiju ,,Sa porodicama zadrugara" sve pikantne, ali i tragične detalje iz života svog brata.

ALEKSANDRU SAUERU SMRT OCA PROMENILA ŽIVOT: Sestra Ivana prvi put govori o teškom odrastanju, morali su da se isele iz stana nakon tragedije! (VIDEO)

Foto: Republika

I ovog petka voditeljka Jovana Ljubisavljević posetila je porodicu jednog od trenutno i te kako zapaženih zadrugara, Aleksandra Sauera. Ivana, njegova sestra otvorila je vrata njenog doma, a tom prilikom otkrila nam je sve pikantne, ali i one manje lepe trenutke iz života ovog zadrugara. 

Republika

Foto: Printscreen zadruga

Aleksandar Sauer Zadruga 6

 

Ivana na početku razgovora ističe da je sa bratom i te kako bliska, te da je razlika između njih samo tri i po godine, što je učinilo da budu dosta povezani. 

- Mi smo bili baš bliski, baš zato što je mala razlika. Moje najbolje drugarice brat mlađi je išao sa njim u razred...

Republika

Foto: Republika

Ivana Sauer

 

- Bila sam na medenom mesecu, zove me Sale: ,,Pogodi gde idem?", ja nisam ni znala, rekoh gde hoće, kaže u Srbiji posao i zadovoljstvo. Ja njega nisam razumela, nikad nisam pomislila da je ušao u Zadrugu, nije bio u tome, nije gledao preterano. Odustao je i rekao da ulazi u Zadrugu, prvo smo se smejali, ali smo ga podržali. Sve pratimo, ne spavamo, u početku je bio malo tiši, on inače jeste stidljiv, ne da nema pouzdanja, nego je fin, kulturan i vaspitan, ali stvarno jeste tako. 

- On se bavio fudbalom, on ne krije ništa, on je imao puno pehara, medalja, igrao je i za Reprezentaciju i u jednom klubu, ali je prestao da se bavi time, zbog povrede, ali i zbog tate, koji nam je prerano preminuo iznenada. Od srca je preminuo, nismo znali da je bolestan, Sale je bio na treningu, pozvala nas je tetka, došli smo i to je to. Tata je preminuo u stanu, preselili smo se, posle toga, jer nismo mogli tu da živimo. To je zaista najteži momenat, i u mom, i u Saletovom životu. Možda jeste malo povučeniji, ne druži se sa svima, kada ga neko samo malo prevari, proda na neki način i tamo, ali u spoljnom svetu, on je spreman da preseče i mislim da je to zbog oga što nam je život pripremio 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading