HAOS: MARIJA ANA PADALA U NESVEST ZBOG SILIKONA!

Autor: Alo, Republika

Zadruga

24.01.2018

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ana Smiljanić pre dva dana je postala učesnik rijalitija “Zadruga”, a njenom ulasku najviše se obradovao njen bivši dečko Filip Đukić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Ana i Filip su započeli vezu u rijalitiju “Farma”, a van imanja uspeli su zajedno da ostanu godinu i po. Marija Ana je pred ulazak u “Zadrugu” rekla da je prebolela Filipa, ali nije želela da priča o problemima koji su je snašli nakon “Farme”.

Naime, Marija Ana je po izlasku iz rijalitija posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu gde povećala grudi, međutim nije ni sanjala da će to biti veoma bolno iskustvo, i to u bukvalnom smislu.

Nakon ugradnje silikonskih implatanata, pevačici je pozlilo.

- Ana Marija nije znala u šta se upušta. Neke njene drugarice koje su je savetovale da stavi silikone nisu joj rekle kroz kakve bolove su prolazile posle plastične operacije. Ona je mislila da neće imati nikakvih problema i nespremna otišla na taj zahvat. Kada je sve završeno, osetila je nesnosne bolove zbog kojih je čak izgubila svest. Međutim, sve se dobro završilo, a sada je i više nego zadovoljna novim grudima - rekao je obavešteni izvor nakon operacije, a piše “Alo”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading