ABORTIRALA SAM 19 PUTA! Maja Marinković ZAPREPASTILA pričom o prošlosti: Popila sam preko 200 PILULA ZA DAN POSLE!

Autor:

Zadruga

17.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković šokirala priznanjem.

ABORTIRALA SAM 19 PUTA! Maja Marinković ZAPREPASTILA pričom o prošlosti: Popila sam preko 200 PILULA ZA DAN POSLE!

Foto: zadruga printscreen

Zadrugarka Maja Marinković šokirala je i cimere i javnost izjavom da je popila do sada više od 200 pilula za dan posle, te i da je abortirala 19 puta! Ona se ove teme dotakla nakon što je Anita Stanojlović rekla da je popila tabletu posle seksualnog odnosa s Lazarom Čolićem Zolom, a onda je otkrila detalje iz prošlosti, iako se dvoumila da li da o tome priča jer njen otac Radomir Taki Marinković redovno gleda rijaliti.

- Anita je popila jednu tabletu i to nije strašno, ali iz svog iskustva mogu da kažem da ne sme često da ih uzima jer može da napravi kolaps u organizmu. Tabletu za dan posle može da popije jednom u šest meseci - počela je Maja, pa se prisetila kako je ona konzumirala tablete za kontracepciju:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Bilal Brajlović

- Godinama nisam imala granicu kad su te tablete u pitanju. Koliko sam ih popila, mogla sam apoteku da sagradim do sada. Popila sam preko 200 tableta za dan posle i abortirala bar 19 puta. Nerado pričam o tome, to nije nešto što treba bilo koja devojka da radi, ali ja sam imala faze kad nisam previše razmišljala o tome. Danas, kad vratim film, nikad to ne bih uradila.

Marinkovićka je potom objasnila da se to dešavalo i pre njenog ulaska u rijaliti i veze s Markom Janjuševićem Janjušem.

- Uvek sam bila svojeglava. Ni otac nije mogao da me obuzda. Nerado pričam o ovome jer moj otac sve sluša. Deo ovoga zna, ali, naravno, ne sve. Te pilule su dobra stvar jer spreče trudnoću, ali bilo je situacija kad nisam sumnjala da sam u drugom stanju, pa me posle boli glava kad odem na pregled. Mlade devojke treba da vode računa o tome šta rade. Treba da se koristi zaštita i nikad ne treba da dopuste da muškarac određuje to da li treba da se štite ili ne. To treba da se podrazumeva, a ako neko ne želi da stavi kondom tokom odnosa, ne treba ni da ga pogleda - rekla je Marinkovićka.

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković

S druge strane, Taki kaže za medije da je upoznat s tim šta je njegova ćerka ranije radila i da ceni što je iskrena prema njemu.

- Moja ćerka je uvek bila posebna. Mnoge stvari radi svojeglavo, a po prirodi je tvrdoglava. Pravi greške, ali je dobar čovek. Ja se trudim da joj ukažem na to šta je za nju najbolje, šta je ispravno, ali ona nekako uvek uradi po svome. Odrasla je osoba i ne mogu da imam kontrolu nad njom u ovim godinama. Znam šta je pričala u rijalitiju. Dobru poruku je poslala devojkama, da treba da se paze. Uči na svojim greškama - poručio je Majin otac.

Maja i Bilal imali seks osam puta za noć

Maja i njen dečko Bilal Brajlović imali su prekjuče seks osam puta za noć, a sve je počelo kad su se prebacili u sobu za izolaciju. Čim su zatvorili vrata, počeli su da razmenjuju nežnosti, a Marinkovićeva se u jednom momentu zavukla pod jorgan i odlučila da oralno zadovolji Brajlovića. Akcija se nastavila do duboko u noć, a zadrugari su se razdvojili tek pred jutro, kad su otišli po jutarnju kafu. 

Aleks i Zvezdan se krili u šteku

Sve više se priča o navodnim simpatijama između Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić, koja je u vezi s Dejanom Dragojevićem, ali ovoga puta je isplivao snimak koji je sve potvrdio. Nakon što su pre nekoliko nedelja snimljeni kako šapuću za stolom za vreme emisije "Gledanje snimaka", tada je Zvezdan rekao Aleksandri da se nada da neće pustiti njihov klip, noćas se desilo novo zbližavanje. U vreme kad je većina zadrugara bila u dubokom snu, Zvezdan se ušunjao u spavaću sobu i probudio Aleks, koja je odmah ustala i krenula za njim. Budući da nisu nosili bubice, nije se moglo čuti šta su rekli jedno drugom, ali su ubrzo na društvenim mrežama počele priče da su zajedno otišli u štek, jedini deo imanja koji nije u potpunosti pokriven kamerama.

Foto: zadruga printscreen

Aleks i Zvezdan sve prisniji

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ccccc

18.11.2022 18:32

Užas, ova Ne da je nimfomanka, nego klasična ......tutka, dr.....ina, bolesnica , za psihijatriju ! Ovu bi trebalo sterilisati da se ne bi nikako razmnozavala, ta će sigurno ako rodi , roditi neko bolesno dete!!!! Teško njoj u životu i ne daj bože da sa ovom neko živi u zajednici, nenormalna.