DA LI SE DEJANU DRAGOJEVIĆU PONAVLJA ISTA SUDBINA IZ "ZADRUGE 5"? Sve više dokaza da između Aleks i Zvezdana sevaju varnice!

Autor:

Zadruga

17.11.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević se razveo zbog preljube u rijalitiju, a svi se pitaju da li će ga Aleks prevariti sa Slavnićem

DA LI SE DEJANU DRAGOJEVIĆU PONAVLJA ISTA SUDBINA IZ "ZADRUGE 5"? Sve više dokaza da između Aleks i Zvezdana sevaju varnice!

Foto: TV Pink

Kako stvari trenutno stoje u rijaliti programu "Zadruga 6", Dejanu Dragojeviću, pobedniku prošlogodišnje sezone popularnog rijalitija, mogla bi se ponoviti sudbina iz prethodne sezone, kada je na svoje oči gledao kako ga, sada već bivše žene, Dalila Dragojević vara  sa Filipom Carem.

DEJAN VEĆ JEDNOM DOŽIVEO PREVARU U RIJALITIJU 

Tada prisutan na imanju u Šimanovcima, Dragojević je danima svedočio kako se njegova, tada voljena žena Dalila, zaljubljuje u drugog muškarca.

Dejan već danima ima prilike da gleda putem malih ekrana kako se njegova sadašnja devojka Aleksandra Nikolić iz dana u dan zbližava sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem, te kako zadrugari koriste svaku priliku da bi bili zajedno. 

Republika

Foto: instagram

Aleks Nikolić i Dejan Dragojević na letovanju
ALEKS I ZVEZDAN SLAVNIĆ SVE PRISNIJI 

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak kako Zvezdan Slavnić usred noći budi Aleksandru, nakon čega zajedno odlaze u nepoznatom pravcu.

Kako kamere popularnog rijalitija, koje su postavljene na svakom ćošku, nisu snimile gde su njih dvoje otišli, odmah se posumnjalo da su posetili takozvani "štek". Postavlja se pitanje zbog čega bi bilo ko, ukoliko nema šta da krije, otišao na mesto gde ga ne snimaju kamere. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Fanovi primetili da je Zvezdan u toku noći probudio Aleks

ALEKS VOLI ŽESTOKE MOMKE

Odranije je poznato da Aleks Nikolić voli žestoke momke, a neposredno pred početak "šestice", Slavnić je odslužio zatvorsku kaznu u Nemačkoj. 

Sin proslavljenog košarkaša ima poveći kriminalni dosije, a zbog prvih ozbiljnih prekršaja, javnosti je poznat još od 1998. On je tada, kao 22-godišnjak u klubu “Četiri sobe” pucao u Olivera Jovanovića. Osuđen je na devet i po godina, ali mu je kazna, koju je odležao u KPZ Valjevo, amnestijom smanjena na osam godina. Hapšen je i 2002, kad je za vreme zatvorskog vikenda udario vlasnika beogradskog restorana “Trag“ jer mu nije ostavio slobodan sto.

2017. godine je zajedno sa četvoricom "pink pantera" uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački teškoj 1,3 miliona evra.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleks Nikolić stiska Zvezdanovu ruku i ne pušta

Ono po čemu ga javnost takođe pamti jeste ljubavna veza s tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin, a dok su se viđali, pucao je i zbog svađa oko nje.

Ono što je prepreka ljubavi Zvezdana i Aleksandre Nikolić svakako je to što je to što je Zvezdan oženjen. 

OD DEJANA I TRAGA NI GLASA

U prvi mah, kada su Aleksandru povezivali sa drugim muškarcima, Dragojević je isticao da svojoj devojci veruje. Međutim, otkad su se pojavile spekulacije o mogućoj vezi sa Slavnićem, Dragojević mudro ćuti, a ovako je nedavno rekao o svojoj dragoj nakon afere "dron", koju je raskrinkala Milica Veselinović.

- Nisam je ostavio, mene ne mogu da pokolebaju naslovi, klokovi, portali, ja sam siguran u nju i u našu ljubav. Verujem da ona zna da je to tako... I ja sam bio u rijalitiju, znam kako to ide. Milion žena ima ali me to ne zanima. Sa njom planiram nešto... Koliko god ljudi pokušavali da spominju prošlost, greše, jer kada bi ja govori o njihovoj, ne bi im bilo dobro. Loš postupak i bezuspešan što se mene tiče.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dejan Dragojević

Ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati u rijaliti programu "Zadruga" i da li će Dragojevića zadesiti ista sudbina kao i prošle godine. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading