"TO JE ŽENA KOJU POLIVAJU VODOM IZ WC ŠOLJI" Sandra Rešić udarila na Jelenu Golubović, ponizila je za sve pare!

Autor:

Zadruga

14.11.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić nije ostala dužna Jeleni Golubović!

"TO JE ŽENA KOJU POLIVAJU VODOM IZ WC ŠOLJI" Sandra Rešić udarila na Jelenu Golubović, ponizila je za sve pare!

Foto: Printscreen Ami G show

Zadrugarka i rediteljka Jelena Golubović se našla uvređenom na svadbi Maje Marinković i Bilala Brajlovića zbog toga što pevačica Sandra Rešić nije znala da ona glumi Maji majku na venčanju.

Zbog toga je više puta izvređala bivšu zadrugarku, a ona se sad oglasila i prokomentarisala ovu situaciju.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Jelena Golubović Zadruga 6

 

- Prvo, ne pada mi na pamet da komentarišem gospođu, niti je poznajem, niti imam želju. Koliko sam čula, zapravo me je vređala jer sam rekla da "Ne znam tačno ko su izabrani roditelji", što je istina, nisam gledala zaista, pa sam to propustila, čak sam i Mikija skontala da je stari svat, tek kad je Maja igrala u tepsiji. Gledala sam da sve bude besprekorno i ispoštovano sa moje strane, da pojedine ljubomorne i zavidne ljude (ne na mene) nateram da prvo uđu u diskoteku na svadbu, ne jer vole ili ne vole Maju, već je to, a oni to poisle 3 meseca još uvek ne shvataju, zadatak velikog šefa. Dosta njih je igralo i bilo veselo, ne mogu da grešim dušu - započinje Sandra.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Sandra Rešić Amig show

 

- Ali bih zaključila o dotičnoj da sa moje strane izrečena rečenica nije bila da uvredim, već da stavim do znanja da sam zapravo ja malo kriva, jer nisam ispratila koga su izabrali. A roditelje i kumove itd. nisam htela da pogrešim, nego da pozdravim sve odjednom. Ali to je Jelena Golubović, mislim... Zaista, žena koja u rijalitiju dovede sebe do toga da je polivaju prljavom vodom iz WC šolja, jogurtima, a o "Farmi" neću ni da pričam - istakla je Rešićeva za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading