ALEKS NIKOLIĆ O ODNOSU KOJI TRESE ZADRUGU 6! Oplela po Maji i Bilalu: "Njihova veza je smešna, tu nema strasti" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.11.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila je svoje mišljenje o emotivnoj vezi cimera iz rijalitija

ALEKS NIKOLIĆ O ODNOSU KOJI TRESE ZADRUGU 6! Oplela po Maji i Bilalu: "Njihova veza je smešna, tu nema strasti" (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Juče se na velelepnom imanju u Šimanovcima održala svadba Maje Marinković i Bilala Brajlovića, koju je Aleksandra Nikolić prokomentarisala u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem. 

- Bilo je jako lepo, nazadravila sam više puta, i super mi je bilo. Ja sam bila tetka iz Beča. Meni je jako drago da se Maji ispunila želja, bila sam jako vesela i raspoložena. Ona je mene pohvaila i tako - rekla je Aleks, pa je komentarisala odnos nje i BIlala.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem

- Ta veza mi je smešna, ima tu strasti, ali po mom mišljenju ništa to nije ozbiljno. Iste scene se ponavljaju, a to po mom mišljenju nije pravo zaljubljivanje, to je neko sviđanje. On je nju već prevario. Ni na kraj pameti mi nije bilo da to može da se desi sa Majom Kovačević. Što se tiče Milice i Bilala ja nisam znala za ceduljice, a Anđela mi je rekla da se Milici sviđa Bilal, a bilo mi je čudno da se ona povaravala Bilalu kada smo mi bile u svađi. Mi smo sada rijaliti koleginice - rekla je Aleks.

- Milica je danas htela da spava sa Markom, a on se ljubio sa Matorom i prišao kako bi spavao sa njom. Ja nisam to videla ali bih pala u nesvest. - rekla je Aleks.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading