KAD ROĐENA MAJKA IZGOVORI OVAKVE REČI, ŠTA DA OČEKUJE OD DRUGIH? Marija Kulić hoće da se odrekne Miljane, snimak zgrozio sve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić besna je na ćerku Miljanu Kulić zbog ponašanja prema dečku Nenada Macanoviću Bebici.

KAD ROĐENA MAJKA IZGOVORI OVAKVE REČI, ŠTA DA OČEKUJE OD DRUGIH? Marija Kulić hoće da se odrekne Miljane, snimak zgrozio sve! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija i Miljana Kulić Zadruga

Miljana Kulić je na današnjoj svadbi Maje Marinković i Bilala Brajlovića oterala Nenada Macanovića Bebicu od sebe, a Marija Kulić mu je očitala bukvicu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica plače zbog Miljane Kulić

 

- To je toliko bezobrazno stvorenje što ne postoji, nije se rodilo takvo stvorenje. Bez stida, bez srama. Da sam na tvom mestu, ja bih se sklonila za sva vremena, ne bih je pogledala dok je ovde, da vidimo šta će da radi - rekla je Marija.

- Gleda u mene i smeje se - dodao je Bebica.

- Pa ti gledaš u nju. Ako si budala, ja ne mogu da ti pomognem - poručila je Kulićka, pa je Bebica pomislio da će se u jednom trenutku i odreći ćerke, zbog njenog ponašanja. 

Podsetimo, Miljana je prošle noći za crnim stolom, tokom nominacija razmenjivala vrele poljupce sa Bebicom, a već danas je promenila ploču i donela odluku da mu se ne obraća. 

Zadrugari su mišljenja da je Miljana i dalje zaljubljena u Lazara Čolića Zolu, koji je sada u vezi sa Anitom Stanojlović. Iako su prošle noći raskinuli, jer Anita nije želela da spava sa njim u krevetu, u ranim jutarnjim časovima došlo je do pomirenja, a zadrugarka se pohvalila čak i Maji Marinković:

- Došao je jutros da me probudi, poljubio me je i rekao mi da budem najlepša - tvrdi Anita. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
alex

14.11.2022 08:09

stop zadruzi o svim bezboznim radnjama u njoj i oko nje.Srbiji treba zdravo drustvo i porodica a ne ovo przenje mozga u nedogled

Bbbb

14.11.2022 10:20

Koji je ovo primitivizam! One zaradjuju pare! Bas ih briga! Zaludjuju narod! I nismo za bolje!