KO ZNA KO ĆE DA SE ZAJE*E DRUGI PUT! Maja Marinković uveliko se sprema za svadbu u Zadruzi 6": "Sad bih vrištala od sreće! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković danas će izgovoriti swudbonosno "da" Bilalu Brajloviću

KO ZNA KO ĆE DA SE ZAJE*E DRUGI PUT! Maja Marinković uveliko se sprema za svadbu u Zadruzi 6": "Sad bih vrištala od sreće! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Danas će se na velelepnom imanju u Šimanovcima održati svadba Maje Marinković sa Bilalom Brajlovićem, a buduća mlada ustala je pre svi kako bi se spremila za potencijalno najsrećniji dan u životu.  

Šminkerka i frizerka svojski su se potrduile da usliše Maji sve želje, kakao bi zadrugarka izgledala baš onako kako je zamislila: 

- Da budu oči mačkaste baš, tamnije ka svetlijem, konture istaknute. Napucaj me ono moje - Majče. Odjednom se udajem, a ko zna ko će da se za*ebe drugi put. Teško ko - govorila je Maja.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković, šminkanje za svadbu u Zadruzi 6

- Anita mi je skoro lepila trepavice, skratila ih je i nije stavila do kraja i bilo je mnogo dobro. Kao da mi nije pojelo oko... Kakvo mi je devojačko bilo ludilo. Išla sam da pokvarim momačko, pa gde, zamisli da prođe momačko bez mene - rekla je Maja.

- Top, sad bih vrištala od sreće, ono moje - rekla je Maja kad je videla frizuru, pa dodala:

- Zategni, molim te još malo, jer ću ja da đuskam ono baš. Ludilo je punđa, i mnogo lepše nego da sam imala pušteno kao svaki dan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading