U ISTOM KREVETU GDE JE MILJANU RAZVLAČIO, ZBARIO I ANITU: Zola doživeo neviđeni blam, ovaj snimak svi komentarišu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.11.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola imali su neprijatnu scenu u izolaciji.

U ISTOM KREVETU GDE JE MILJANU RAZVLAČIO, ZBARIO I ANITU: Zola doživeo neviđeni blam, ovaj snimak svi komentarišu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola uživali su u izolaciji, ali kad je došlo vreme za spavanje, ona je odbila da legne pored njega, iako ju je on ubacio u krevet.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola u krevetu

 

- Nećeš kod mene da spavaš? - pitao je Zola.

- Ne - rekla je ona.

- Dobro ajde - nastavio je on.

- Laku noć - poručila je Anita i napustila izolaciju.

Podsetimo, nakon što je definitivno odlučio da stavi tačku na odnos sa Miljanom Kulić, bacio se u osvajanje mlade zadrugarke. No, mnogi su mišljenja da je ovo samo igra, kako bi Kulićevu isterao iz takta i kako bi ona pravila ljubomorne scene. 

Prethodnih dana svedoci smo da su Miljana i Zola nekoliko puta imali vrele akcije, baš u krevetu u kom je pokušao da odvuče Anitu, ali njoj to izgleda nije smetalo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

16.11.2022 20:05

Kako se ovim ku.......inama ne gadi ova bosanska mrcina,rasplodni bik, fuuujjj,IZBACUJTE to već jednom!!!! Smrdljiva nakaza , seljacina, štrokava i preko ekrana, gadi mi se sa ga vidim