OVAKO IZGLEDA APARTMAN KULIĆKI U ZADRUZI: Od igle do lokomotive, neće vam biti dobro kada budete videli šta sve imaju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.11.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda unutrašnjost apartmana Marije Kulić i Miljane Kulić u Zadruzi!

OVAKO IZGLEDA APARTMAN KULIĆKI U ZADRUZI: Od igle do lokomotive, neće vam biti dobro kada budete videli šta sve imaju! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i njena ćerka Miljana Kulić imaju posebne pogodnosti u "Zadruzi 6". Pored ostalih prostorija, one smeju da koriste i apartman koji se nalazi na velelepnom imanju u Šimanovcima. Osim njih dve, ove prostorije ne sme da koristi niko od ostalih učesnika rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Miljana Kulić Zadruga 6

 

S obzirom na to da ovo dođe kao porodični, privatni kutak, retko kada se i emituju kadrovi, a kada je to i bio slučaj prošlih godina, obično su ljudi bili iznenađeni haosom koji su napravile.

Ove godine je situacija drugačija, pa jedni od retkih kadrova koji su emitovani pokazuju da Kulićeve ove godine ipak drže sve uredno i sređeno.

 

U ovom apartmanu su sve njihove lične stvari, ali takođe imaju sve što je neophodno za normalan život. Ovaj apartman opremljen je poput boljeg stana.

Podsetimo, Marija Kulić je pre nekoliko dana konačno postala učesnica šeste sezone Zadruge, a iako su je mnogi s nestrpljenjem čekali, pojedinim ukućanima je pao mrak na oči kada su je videli, posebno Ivanu Marinkoviću, sa kojim Kulići duže vreme nisu u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bumbar

12.11.2022 21:29

Zar su one ovo zaslužile svojim pomašanjem? Bože pomozi!