MAJA MARINKOVIĆ U VENČANICI: Starleta isprobala glamuroznu haljinu za sutrašnje venčanje, evo kako izgleda u belom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.11.2022

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković zablistala u venčanici!

MAJA MARINKOVIĆ U VENČANICI: Starleta isprobala glamuroznu haljinu za sutrašnje venčanje, evo kako izgleda u belom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sutra će se u "Zadruzi" održati spektakularna svadba, a na ludi kamen staju Maja Marinković i Bilal Brajlović. Maja je pozvala u hotel "Zadruga" kako bi probala venčanicu u kojoj će sutra zasijati.

 

Maja nije mogla da sakrije koliko je oduševljena jer je svaka njene želja sprovedena u delu, pa je svakim trenutkom bila sve uzbuđenija jer se bliži njen veliki dan.

Podsetimo, prethodnih dana odigrale su se ozbiljne svađe Maje i Bilala, zbog čega je došlo nekoliko puta do raskida. No, opalna kapisla za definitivan raskid bila je momačka i devojačka večer. Maja i Bilal potukli su se, jer su jedno drugom terali inat, a potom je on spavao sa Majom Kovačević, što je sve zgrozilo. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović tuča u Zadruzi

 

No, Maja je kasnije briznula u plač i pokušavala na sve načine da se dodvori Brajloviću, kako bi joj on oprostio haos koji je napravila. Bilal za sada još uvek tvrdi pazar, ali definitivno da će se sutra odigrati venčanje o kojem svi pričaju već danima unazad. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading