MAĆEHA MAJE MARINKOVIĆ U TAKIJEVOM KREVETU: Šok fotka starletinog oca, njoj je obećao BRAK, a onda se desilo OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ni ne sluti da su u javnosti procurile fotografije njenog oca Takija Marinkovića sa Majom Kovačević!

MAĆEHA MAJE MARINKOVIĆ U TAKIJEVOM KREVETU: Šok fotka starletinog oca, njoj je obećao BRAK, a onda se desilo OVO!

Foto: zadruga printscreen

Zadrugarka Maja Marinković svom budućem mužu Bilalu Brajloviću ne može da pređe preko prevare, pa mu je zapretila da će mu odseći polni organ jer je imao seksualne odnose s njenom navodnom maćehom Majom Kovačević.

Republika

Foto: zadruga printscreen

 

Nakon burne momačke i devojačke večeri posle koje bi danas Maja i Bilal trebalo da izgovore sudbonosno "da", sve vreme je bilo neizvesno da li će do svadbe i doći jer je mladoženja pred samo venčanje imao seks s Hrvaticom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

S obzirom na to da je tokom ludih žurki koje su više ličile na snimanje porno-filmova nego na proslavu momačke i devojačke večeri došlo do još jednog u nizu skandaloznih sukoba budućih mladenaca, te da je Brajlović spavao sa zadrugarkom koja je u spoljnom svetu navodno imala seks sa mladinim ocem, Takijeva ćerka žestoko je zapretila Bilalu:

- Mali, nećeš ti sa mnom da se igraš. Je*ao si ovu Maju, drolju sa žutim zubima. Je l' ti znaš da je nju je*ao moj Taki?! Ona je bila s mojim ocem, a sada si je i ti je*ao. Kako ti nije bilo gadno da je*eš tu nakazu?! Nisi svestan šta će da ti se desi posle ovoga. Ima da ti odsečem taj ku*ac kada budeš spavao. Veruj mi, ja sam luda da luđe nema! Kad se najmanje budeš nadao. Ja neću da spavam s tobom posle Maje. Je*ao si je ti, je*ao je moj otac. Bljak - ponavljala je Maja dok su zajedno sedeli u pušionici, a niz lice su joj tekle suze koje nije mogla da zaustavi, a Brajlović joj je odbrusio:

- Majo, ti si budala! Pričala si večeras s Miljanom, a Marko Marković ti je doneo da jedeš. Ja se ni ne sećam seksa s Majom. Ona mene ne zanima. Ne preti mi da ti ne bih otkinuo sad odmah ovde glavu! Nećeš ni uspeti da dođeš do mog penisa više nikada. Pre ću Maju da krešem nego tebe!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 


Dok joj se otac i majka raspadaju

zbog sestre, ona ima odnose po rijalitiju

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

Nakon seksa sa Bilalom Maju Kovačević osudili su korisnici društvenih mreža, zgroženi njenim ponašanjem pred kamerama "Zadruge 6", dok njena porodica tuguje već pola godine zbog nestanka njene sestre Marijane Seifert. Prvo su joj zamerili poljubac s Jovanom Tomić Matorom, koju je zavodila pred svima, da bi potom nonšalantno završila u krevetu s Brajlovićem. Na socijalnim platformama mogu se pročitati brutalni komentari:

- "Da li je realno da je ova Maja ovo što je pokazala", "Grozno, dok joj se otac i majka raspadaju zbog sestre, ona se je*e po rijalitiju", "Klasičan primer nećerke" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.


Isplivali dokazi o Majinoj i Takijevoj intimi

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Iako je Maja Kovačević negirala da je bila intimna s ocem Maje Marinković, isplivali su dokazi o njenoj bliskosti sa Takijem. Naime, osvanule su fotografije na kojima se njih dvoje ljube i maze, što upućuje na zaključak da su ipak nešto više od prijatelja, čime se ona ograđivala u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading