EVO ŠTA SE NALAZI u paketu koji je Andrija poslao Kiji!

Autor: telegraf.rs, Republika

Zadruga

24.01.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre dve nedelje za Kristinu Kockar stigao je paket koji joj je poslao dečko Andrija Lazović, ali joj ga produkcija još uvek nije uručila.

Foto: instagram.com/andrijalazovic_bu2
Andrija Lazović

Kako joj je prvi put poslao medveda, mnogi su pomislili da će i ovog puta biti nešto slično, ali nije tako.

Naime, kako Telegraf saznaje, Andrija je Kiji poslao ogrlicu sa njihovim inicijalima, njihove slike na kalendaru, kao i narukvicu. Poklone je poslao Kijinoj kumi Vanji, koja je sve predala produkciji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina Kockar

- On je pre mesec dana dao da se to uradi kako bi iznenadio Kiju i svako ko je video kako ogrlica izgleda zaista je oduševljen. U pitanju je belo zlato, a prvo je slovo K, pa srce, pa slovo A - otkriva sagovornik.

S obzirom na to da je paket stigao pre dve nedelje, Kija bi uskoro trebalo da ga dobije, a nema nikakve sumnje da će joj se dopasti i da će joj dati vetar u leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljubica

24.01.2018 21:46

Bravo gospodine . Sao jis ti mozes da podiges ovu nisko palu Zadrugu

Nina

25.01.2018 11:02

Ulazi u zadrugu jer Kija je sinoć rekla Jeleni K. da bi baš volela da uđeš. Kao drugo uđi da obrađuješ žensku populaciju jer si ekstra dasa i plus taj crnogorski naglasak ubija koliko je sek$iiii.

Mila

25.01.2018 12:17

Kad je usla u Zadrugu Miljana je Kiji rekla da ce joj uskoro uci Andrija. Ko zna, mozda stigne zajedno sa poklonima. Otkad su ovi iz Parova usli ja ne gledam vise samo procitam sa portala.Ako Andrija udje, moze da bude zanimljivo pa cu valjda gledati.