MAJA MARINKOVIĆ RONILA SUZE ZBOG BILALOVE PREVARE! Tvrdi da je prevarant: "Taj njihov čin me je uništio" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.11.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nije uspela da zadrži suze kada je pričala o Bilalovom neverstvu sa Majom Kovačević

MAJA MARINKOVIĆ RONILA SUZE ZBOG BILALOVE PREVARE! Tvrdi da je prevarant: "Taj njihov čin me je uništio" (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Otkad su otpočeli ljubavnu vezu u rijaliti programu "Zadruga 6", odnos Maje Marinković i Bilala Brajlovića ne miruje, a sinoć je zadrugarka plakala zbog njegove prevare sa Majom Kovačević. 

Marinkovićeva nije uspela da obuzda emocije kada je pričala o bolu koji joj je Brajlović pričinio kada je rešio da se prepusti čarima druge zadrugarke. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković na ivici suza

- Jako samo tužna, ja takve stvari nikada ne bih uradila, ja neću da budem žrtva, a ne mogu da verujem da je neko toliki nečovek, on je tu meni kriv, ja nisam u vezi bila sa Majom, nego sa njim... Taj njihov čin me je uništio, on je to uradio da bi se meni osvetio. Pokazao se kao slabić, a ne muškarac - kaže Maja.

- On je mene jako povredio, želeo je da me diskvalifikuje. Postoje ovde pametni ljudi sa kojima sam razgovarala. Iskreno ne postoje stvari mene da opravdaju, ali to sam ja. Ja ću biti najgora, a ne folirant i lažov, a muškarac koji je tako nešto uradio, zaslužuje da dobije ono što treba. On je ponizio sebe, kao pravi slabić, a Maja je laka devojka koja je poslužila za to. Matora je moju žurku organizovala prelepo, uživala sam sve vreme, ali mislim da je on čovek koji je je sve prodao! Molim vas pa pogledajte čoveka koji je koristio krv od zuba da bi napravio ranu na licu, da ispadne žrtva - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading