ZAVIRITE U BRENDONOV STAN OD 100.000 EVRA: U ove zidine ne pušta nikoga, a razlog ne možete ni da zamislite! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.11.2022

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brendon je pokazao svoj stan, koji je platio vrtoglavih 100.000 evra!

ZAVIRITE U BRENDONOV STAN OD 100.000 EVRA: U ove zidine ne pušta nikoga, a razlog ne možete ni da zamislite! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon svoj privatni život je krio kao znija noge svo do skoro dok nije postao jutjuber.

Poznato je da je Brendon otvorio Jutjub kanal na kom je redovan i skoro svaki dan objavi po neki novi snimak iz života. Brendon se svakodnevno snima sa prijateljima, na raznim destinacima, sa zadrugarima, a sada je napravio potpuni preokret.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Brendonov stan

 

Budući da Brendon apsolutno nikog ne pušta u stan kada su mediji u pitanju, on je odlučio da sam pokaže lukzni stan koji je kupio od novca koji je dobio učešćem u rijalitijima. On je nedavno renovirao stan i opremio ka skupocenim detaljima, prostranim ogledalom, ali i udobnim nameštajem.

Brendon je otkrio da je stan uložio čak vrtoglavih 100. 000 evra, ali on ima u planu da i dalje ulaže u nekretinune, koje će mu se kasnije isplatiti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Brendon pokazao unutrašnjost stana

 

Inače, kako saznajemo, ovaj kontroverzni šoumen skoro nikoga ne pušta u stan, a razlog je da niko ne bi uticao na njegovu energiju i prostranstvno u kom obitava.

- Ja nikoga ne puštam u stan, to je moja oaza, ja tu prikupljam purpurnu energiju koja me čini - rekao je Brendon svojevremeno. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading