"DEČKO ZVANI MINUT, DVA DOBIJA KONTRA TUŽBU" TakI Marinković udario na Bilala Brajlovića, pa progovorio o NASILJU u Zadruzi: Sve sam gledao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.11.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković za Republiku otkriva sve o ćerkinom ponašanju u Zadruzi!

"DEČKO ZVANI MINUT, DVA DOBIJA KONTRA TUŽBU" TakI Marinković udario na Bilala Brajlovića, pa progovorio o NASILJU u Zadruzi: Sve sam gledao! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Maja Marinković i Taki Marinković

Taki Marinković nakon haosa u Zadruzi 6 zbog njegove ćerke Maje Marinković i njenog budućeg supruga Bilala Brajlovića, oglasio se za Republiku i prokomentarisao najburnija dešavanja. 

Odmah na početku upitali smo Takija da nam prokomentariše Bilala i zbog čega se tako ophodi prema njegovoj ćerki:

Republika

Foto: Republika, Printscreen/Zadruga

Taki Marinković o Maji Marinković i Bilalu Brajloviću

 

- Znate šta, ja od starta nisam bio za njihovu vezu, ali vi znate da se ja Maji ne mešam u njene izbore. Tu sam da je podržim kada treba, ali za ovu vezu nisam. Opet to je moja ćerka, ja ne mogu da stanem na put njenom izboru, ako ona to želi. Ona mu je udarila na ego, dečko zvani minut, dva sve govori o njemu. On se nadurio, pa sada glumi silu - započinje Taki za Republiku. 

Menadžer Brajlovićeva najavio je tužbu za Marinkovićevu, pa smo upitali Takija da nam i to prokomentariše. 

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković Zadruga 6

 

- Za šta tužbu? Za to što je on gađao i psovao moje dete? Ponižavao je, vređao je... Ja ne znam o čemu on to priča. To što je Maja skočila na njega, sigurno ne bi to uradila, da se on prema njoj ponaša kao čovek. Ja sam gledao kada je on uleteo u hotel i gađao je, iz čista mira, zato što je ona pričala sa ovim Sauerom. Neka tuži slobodno, pa ćemo da vidimo, uvek postoji i kontratužba - poručio je Taki za kraj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading