SESTRA NESTALE MARIJANE JAŠE ŠTA STIGNE PO ZADRUZI: Dok joj se roditelji raspadaju od TUGE, Maja Kovačević BRUKA slomljenu porodicu

Autor:

Zadruga

11.11.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Kovačević prikupila je sve simpatije publike tokom potresne ispvoesti o nestaloj sestri Marijani Seifert, a onda je navukla gnev javnosti zbog aktivnosti kojima se bavila prošle noći.

SESTRA NESTALE MARIJANE JAŠE ŠTA STIGNE PO ZADRUZI: Dok joj se roditelji raspadaju od TUGE, Maja Kovačević BRUKA slomljenu porodicu

Foto: Nikola Mutić, Facebook/Printscreen

Maja Kovačević postala je popularna po njenoj sestri Marijani Seifert, koja je nestala pre skoro godinu dana. Podsetimo, Majin otac krenuo je u proteste zbog situacije koja ga je zadesila, dok je majka nedavno na Fejsbuku objavila srceparajuću objavu, koja je sve naterala na plač. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Maja Kovačević

 

Gordana Kovačecić, majka nestale Marijane objavila je sledeći tekst:

O Bože moj dragi, gde je? Danas šest meseci da si nestala, šest meseci pregoleme boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak? -napisala je Gordana Kovačević, majka nestale Marijane.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Gordana Kovačević Fejsbuk

 

Međutim, Maja je odlučila da uđe u rijaliti ,,Zadruga 6" i time je izazvala veliku pažnju javnosti. Po ulasku ona je ispričala svoju stranu priče, a tokom potresne ispovesti naglasila je da se oseća kao da je Marijana već mrtva i da zbog toga ne mogu da je pronađu. 

Kako je vreme prolazilo, Kovačevićeva je sve više javno pokazivala svoje pravo lice, pa je tako prošle noći tokom momačke i devojačke večeri izvodila somodu i gomoru na velelepnom imanju. 

Najpre se ljubila sa Jovanom Tomić Matorom, zavodeći je pred svima, a potom je nonšalantno završila u krevetu sa Bilalom Brajlovićem. Maja je mnoge razočarala svojim postupkom, jer su mislili da će učešćem u Zadruzi apelovali da se njena sestra pronađe, a onda je samo sebe srozala. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Kovačević se ljubi sa Matorom i Bilalom Brajlovićem

 

- "Da li je realno da je ova Maja ovo što je pokazala?" "Grozno, dok joj se otac i majka raspadaju zbog sestre, ona se j*be po rijalitiju" "Klasičan primer nećerke" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

Za portal Republika oglasila se i Majina drugarica, koja ne krije da je zgrožena njenim ponašanjem.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Kovačević Zadruga 6 vesti

 

- Meni je to katastrofa, ovo joj nije trebalo. Mogla je lepo da učestvuje i bez ovih aktivnosti. Ja sam u neverici, ja koja sam joj drugarica, svaki dan sam skoro se viđala sa njom, znam joj roditelje, pa me je blam da se čujem sada sa njima, sramota me je zbog svega što se dešava tako sada - rekla je Jasmina za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading