NEKA JOJ HITNO JAVE DA JE VIŠE NE GLEDAM KAO ŽENSKI ROD! Maja celu noć DOZIVALA Cara, on je žestoko ISPONIŽAVAO!

Autor:

Zadruga

11.11.2022

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car progovorio o Maji Marinković.

NEKA JOJ HITNO JAVE DA JE VIŠE NE GLEDAM KAO ŽENSKI ROD! Maja celu noć DOZIVALA Cara, on je žestoko ISPONIŽAVAO!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/Foto: ST/N. Mutić

Nakon skandala koji je izbio sinoć posle momačke i devojačke večeri Bilala Brajlovića i Maje Marinković koji su žestoko zaratili, mnogi su primetili da Maja ponovo doziva bivšeg dečka Filipa Cara.

Republika

Foto: Republika

Filip Car

Tim povodom se oglasio Filip Car, koji je prokomentarisao Majino ponašanje, njene emocije, ali i Bilala Brajlovića i Maju Kovačevič.

- Neko hitno mora javiti toj devojci da ja nju već dugo vremena ne gledam kao ženski rod, a kamoli da pričamo o nekim osećajima. Ne znam da li me više spominje ona ili taj momak koji je sa njom. Luckasti su, veoma slični, ali smaraju što me provlače stalno - rekao je Car i dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković nasrnula na Bilala Brajlovića

- Mene i kad nema tamo ja sam tema konstantno. Žene, a bogami i mnogi muškarci me ne vade iz usta, ja bih stvarno trebalo da dobijem honorar, joj, joj, ove godine Šimanovce zadesilo baš mnogo dama i mangupa - kaže Filip , pa dodaje:

- Gledam na Maju kao na delikventa! (osmeh) Ne gledam je na taj način kao ženu, neutralno totalno - poručio je Car, pa dao svoj sud o Maji Kovačević:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Maja Kovačević

- O Maji Kovačević? O njoj mislim da se uklopila dobro u rijaliti, najviše moralom. Neka je, neka je - zaključio je Car za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading