"PRETILI SU MI DA ĆU MAJKU NAĆI U BOLNICI" Milan Milošević završio u policiji zbog pretnji, otkrio monstruozne detalje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević otvorio je dušu o nasilju kroz koje je prošao zbog pretnji upućene njegovoj majci.

"PRETILI SU MI DA ĆU MAJKU NAĆI U BOLNICI" Milan Milošević završio u policiji zbog pretnji, otkrio monstruozne detalje! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" Milan Milošević pred našim kamerama progovorio je o nasilju koje je doživeo preko interneta. Podsetimo, nedavno je i njegov kolega Darko Tanasijević doživeo da mu nepoznata osoba izbuši gume na kolima, a Milošević nam je ispričao kroz kakav je pakao on prolazio. 

 

 

Da li postoji koleginica sa kojom ne bi voleo da se nađeš na istom mestu?

- Ne, ne, ja i one koje ne volim, najviše volim da sretnem, da vide moj osmeh i da se opuste, najviše volim neprijatelje. Volim da im prkosim!

Kako se ti boriš sa nasiljem preko interneta i kroz kakve si situacije prolazio?

Republika

Foto: ATA Images

Milan Milošević voditelj

 

- Svašta sam video, imao sam situacije da dojave medijima da sam ja u tom i tom hotelu u Dubrovniku, a ja sedim u Zemunu, kod kuće, mene zovu kolege i pitaju me odakle ja u Dubrovniku. Pretili su mojoj mami, da će je naći u bolnici, ali ja sam to prevazišao, ne okrećem se za tim - govori Milan za Republiku i dodaje:

- Prijavi se VTT, to je učinkovito, reše to vrlo brzo! Ja sam prijavljivao, čak su i privođeni neki, ne znam ko su oni. To su većinom maloletna lica, čiji roditelji ni ne znaju da oni to rade, da prete javnim ličnostima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

11.11.2022 11:20

Navija, laze, napada, obmanjuje zadrugare.