NOŽEM MI JE PRESEKAO KOŽU NA VRATU! Siniša otkrio kako mu je Bebica SPASAO život, pa opleo po Zoli: Miljana je njegovoj mami vratila kredit od 25.000 EVRA!

Autor:

Zadruga

10.11.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Kulić besan na Miljanu.

NOŽEM MI JE PRESEKAO KOŽU NA VRATU! Siniša otkrio kako mu je Bebica SPASAO život, pa opleo po Zoli: Miljana je njegovoj mami vratila kredit od 25.000 EVRA!

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera

Siniša Kulić očajan je zbog dešavanja u Beloj kući i ponašanja njegove ćerke Miljane Kulić, te je sada odlučio da progovorio o njenom odnosu sa  Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom, kao i kako mu je Bebica spasao život.

- Marija je glas razuma u "Zadruzi". Gledam šta rade Miljana, Bebica i onaj Zola. Njih dvojica ne mogu ni po čemu da se porede. Dok ju je jedan iskorišćavao na najgori mogući način, drugi je bio uz nju u najtežim momentima. Ali, Miljani kao da je pomućen mozak. Džaba joj Marija priča. Na kraju ćemo svi da dignemo ruke, pa neka Miljana radi šta hoće, ali unapred znamo i kako će sve to da se završi na kraju - počinje priču Siniša, a na konstataciju da je Miljana javno kazala da više voli Zolu, Kulić dodaje:

Republika

Foto: E-stock, YouTube/Printscreen

Siniša Kulić o Mariji i Miljani

- Video sam. Bebici svi najviše zameraju što je kao robot. Sve što mu ona kaže, on radi. Miljana očigledno voli da pored sebe ima čvrstu mušku ruku. Da me ne shvatite pogrešno, Bebica je muško, ali ona očigledno voli da joj neko tera inat i pravi probleme, a ne da je čini srećnom. Taj čovek je meni spasao život. Bili smo ovde u Nišu kada sam počeo da se gušim, da mi fali vazduha i samo sam se onesvetio. On je uzeo nož, presekao mi kožu na vratu i omogućio da dobijem vazduh. Odmah su me stavili u kola i odvezli u bolnicu, gde su doktori obavili ostatak posla. On je dobar čovek, a ima probleme i sa mojom Miljanom i sa svojom bivšom ženom. Iz nekog razloga ne može da viđa decu. A onaj drugi, iz Dervente, finansijski mi je izmuzao dete do kraja i sad mu je očigledno opet zafalilo para. Vraćala je njegove kockarske dugove, zaduživao se ovde po gradu i za neke opijate, njegovoj mami je vratila kredit od 25.000 evra, pa se verovatno opet uželeo para i krenuo u akciju - kazao je Siniša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ZABLUDA

16.02.2023 18:03

Sinisa ti i Marija u Boga ne verujete ... da li ste razmisljali zasto ste toliko bolesni svi ?! Bog ce vas jos vise kazniti ne lazite toliko zar vam nije dosta sada ove bolesti sto imate ti,Marija i Miljan.. trazite jos zla i bolesti na vas troje zbog grehova sto pricate o tom detetu Zoli... Sram vas bilo .. Sav vas greh ide na Miljanu zato vam dete i bolesno ..