ZVEZDANOVA SUPRUGA KIPTI OD BESA! Ana žestoko osudila Slavnićev odnos sa Aleksandrom: Ne bi mu bilo dobro da čuje šta imam da mu kažem!

Autor:

Zadruga

09.11.2022

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana besna na Zvezdana.

ZVEZDANOVA SUPRUGA KIPTI OD BESA! Ana žestoko osudila Slavnićev odnos sa Aleksandrom: Ne bi mu bilo dobro da čuje šta imam da mu kažem!

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Čitava javnost, ali i zadrugari u Beloj kući polemišu o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića. Mnogi su primetili da se Zvezdan čak uspaničio kada je Marija Kulić rekla da ima svašta da kaže i da se mnogo toga vidi napolju, a tim povodom se oglasila i njegova supruga Ana.

- Zvezdanovo učešće mi se dopada po pitanju svih tema u pomenutom šou programu, ali veliki akcenat stavljam na njegovo ponašanje i odnosa sa ženama koje su unutra. Smatram da jedan čovek koji ima 46 godina ne bi sebi smeo da dozvoli da ima takav način, ni priče, ni ponašanja i iskreno, šokirana sam. Kada imaš stav u odnosu, ne može da se dogodi nikakva priča, a svedoci smo da se njemu to već često dešava . Ja ovo mišljenje nemam od pre dve dana imam ga već duže vreme. Videćemo šta će sve ovo doneti njemu, a šta mu uzeti. U svakom slučaju malo je reći da je ovo ispravno ponašanje oženjenog čoveka. Ali kako bi rekli zadrugari da poentiram: "Ne radiš ništa, a zapravo radiš sve"! - rekla je Zvezdanova supruga, pa otkrila da li njegovo ponašanje može uticati na njihov brak:

Republika

Foto: Youtube printscreen

Zvezdan Slavnić

- A šta biste vi uradili na mom mestu? Ja sam stub koji održava da se sve ne raspadne i on to zna. On vrlo dobro zna ko sam ja - rekla je Ana, a na pitanje da dobije poziv sa Zvezdanom, Slavnićeva supruga je rekla:

Republika

Foto: Youtube printscreen

Aleksandra Nikolić

- Mislim da mu ne bi bilo nimalo prijatno kada bi 5 miliona ljudi čulo šta ja imam da mu poručim - zaključila je Ana za Srbiju Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Olja

09.11.2022 23:02

Ana,tvoj Zvezdan je olicenje postenja,dobrote...budi ponosna na njega.Dtugi mu se petljaju u zivot.Stalno te pozdravlja,zar nije dokaz da te voli?

Iva

09.11.2022 23:18

… sta reci za Bujanovac.. ? Vuk dlaku menja, al cud nikada ! !