JEZIVA TUČA MAJE I BILALA: Gađali se, šamarali, obezbeđenje reagovalo munjevitom brzinom, zadrugar odmah kažnjen! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.11.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Bilal pravili su haos na imanju u Šimanovcima

JEZIVA TUČA MAJE I BILALA: Gađali se, šamarali, obezbeđenje reagovalo munjevitom brzinom, zadrugar odmah kažnjen!  (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Nakon što mu je na sinoćnoj žurci u "Zadruzi 6" prebacivala da gleda druge devojke, Maja Marinković ponovo je nasrnula na Bilala Brajlovića, zbog čega je obezbeđenje reagovalo munjevitom brzinom. 

Naime, Maja je prvo Bilalu lupila šamarčinu, krenula da ga tuče, a Brajlović ju je išutirao nogom, da bi zatim letela stolica prema Marinkovićevoj.

- Mali kvarnjak, smeje se Palčici i Ini - rekla je Maja.

- Nećeš mi prići u životu - urlao je Bilal i gađao Maju cvećem.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković

- Sad ću sve da ti uništim - plakala je Maja.

Bilal je krenuo da se otima za svoje stvari, a onda se umešala i Maja koja mu je iste ukrala i nastao je novi karambol. Obezbeđenje je uletelo u Belu kuću i odmah ih razdvojilo.

Republika

Foto: zadruga printscreen

obezbeđenje hitno razdvojilo Maju i Bilala

Učesnicima je pred sam ulazak u rijaliti jasno stavljeno do znanja da je agresivno ponašanje strogo kažnjivo i Veliki šef je doneo odluku da Bilala kazni mesečnim honorarom zbog ovakvog ponašanja i nasrtaja na Maju Marinković.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Bilal i Maja sukobljavaju, a javnost je i dalje šokirana zbog njihovog davljenja, udaranja i pljuvanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mirjana

09.11.2022 12:39

Maja koja je izuzetno nasilna i koja je inicijator svih tuca nikada nije kaznjena ali zato jesu ovi koji se brane i to zestoko....pouka je da nasilnici uvek dobro prodju u zivotu, za razliku od zrtava.

Miki

09.11.2022 13:52

A Maja opet nije kažnjena. Sramota za Pink.

Caca

09.11.2022 14:20

OD MAJE ... OČEKIVANO!

Iva

09.11.2022 22:50

Maji nije mesto da bude u zadruzi. Zaista je bolesna. Mitrovicu, rekao si da se boris protiv nasilja..? Ovo sto mi gledamo je katastrofa. 😱