ISPLIVALE SLIKE ALEKS NIKOLIĆ NA KOJIM JE NEPREPOZNATLJIVA: Izgled starlete menjao se iz godine u godinu, uticaj plastičnog hirurga je očigledan! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.11.2022

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić mnogo je radila da poboljša svoj fizički izgled

ISPLIVALE SLIKE ALEKS NIKOLIĆ NA KOJIM JE NEPREPOZNATLJIVA: Izgled starlete menjao se iz godine u godinu, uticaj plastičnog hirurga je očigledan! (FOTO)

Foto: printscreen tv pink

Aleks Nikolić

Aleksandra Nikolić trenutno je jedna od najintrigantnijih učesnica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", a osim njene veze sa pobednikom prošlogodišnje sezone Dejanom Dragojevićem, privlači pažnju svojim fizičkim izgledom, ali i mračnim detaljima iz prošlosti.

Oni koji su redovno pratili ranije sezone "Zadruge", mogli su da primete da se fizički izgled starlete drastično menjao iz godine u godinu. 

Naime, kada se pojavila u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija, Aleksandra je izgledala neprepoznatljivo. Starleta je imala crnu, dugu kosu, koju je već u sledećoj sezoni rešila da promeni. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić, Zadruga 3

Nikolićeva je pred sledeću sezonu prefarba kosu u braon i skratila na, tada popularnu, paž frizuru. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije Aleksandre u znatno starijem društvu, a mnoge je šokiralo to što je jednog starijeg gospodina uzela za kravatu, a oko njih je bilo pregršt alkogola. I na ovim fotografijama starleta ne liči na sebe, a mnogi su primetili da je često posećivala plastičnog hirurga. 

Inače i sama Aleksandra ranije je pričala kako je imala burnu prošlost.

Pa je tako spominjala da je radila kao promoterka u Bujanovcu.

- Igrala sam, kitili su me novcem, oprobala sam se i kao go-go igračica, išla sam tada od stola do stola i igrala, bodije sam kupovala po tim šopovima. Ružno sam igrala. Imala sam neke ružne poteze, spuštala sam bretelu, ubacivali su mi tu pare, nije baš bilo moralno, bila sam u nekom vešu, bodijima - ispričala je Aleksandra prošle godine u "Zadruzi".

U petoj sezoni Aleksandra se pojavila sa dugom, plavom kosom, bujnim poprsjem, i baš takva zavela Dejana Dragojevića. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić, Zadruga 5

Već u šestoj sezoni, u kojoj se trenutno takmiči, Aleksandra je izvadila hjeluron iz usana, a uspela je u toku trajanja sezone da izvadi implante iz grudi, zbog čega je pre nekoliko nedelja napustila "Zadrugu". 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, Zadruga 6

Kakva Aleksandra vam se najviše dopada, vi zaključite sami! 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading