NADAM SE DA ĆE JOJ PRED MATIČAREM REČI "NE": Bilalov menadžer žestoko opleo po Maji Marinković, pa potkačio i Takija!

Autor:

Zadruga

05.11.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Bilala Brajlovića prokomentarisao je minulu tuču sa Majom u Zadruzi 6

NADAM SE DA ĆE JOJ PRED MATIČAREM REČI "NE": Bilalov menadžer žestoko opleo po Maji Marinković, pa potkačio i Takija!

Foto: TV Pink

Iako im je svadba zakazana za sledeću sedmicu, Bilal Brajlović i Maja Marinković su odlučili da naprave haos i to neporedno pred rođendan Anite Stanojević. 

Ona mu je izljubomorisala jer je saznala da se poverio Adamu Đoganiju kako bi želeo da se odmori kući na 15 dana, što ju je izludelo, te je krenula da se raspravlja sa njim.

Svađa je kulminirala u okršaj, a za portal Pink.rs oglasio se njegov menadžer Đenis i otkrio šta misli o ovom nemilom događaju.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović

-Maja definitivno nije dobra sa glavom, nek ide na lečenje. Da mogu da uđem na sekundu unutra samo da mu kažem da se završi sa njom jer mu ona ne treba u životu. Mislim da ako bude dopustio, ovo će preći sve granice i izgubiće svoj identitet ako joj dozvoli da se ovako ponaša.

Besan zbog svega što se dogodilo danas, on se javno obratio i Takiju Marinkoviću, te ga je zamolio da se pobrine za svoju ćerku.

-Predlažem Takiju da umesto guarane i slatkiša koje joj šalje, pošalje neku adekvatnu terapiju jer devojka iz čista mira pravi probleme Bilalu.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović, tuča

Na pitanje da li je Bilal imao sličnih problema u prethodnim vezama on je odgovorio da je zavodnik uvek izbegavao bilo kakav vid vezivanja, ali da i kad je do toga dolazilo, bilo haotično.

-Bilal napolju nije bio toliko sklon vezama, ali kad bi se to desilo bilo je turbuletnih situacija i stvarno ne znam zašto uvek naleti na ovakve budale. Ne znam koliko će moći da trpi ove Majine prenose jer ona očigledno ide na to da je on udari ili napravi neku grešku, što se naravno neće desiti. Maji je previše dosadno očigledno, pa ne može da bude u miru. On ne traži nikakve probleme, vidimo ko traži i ko ih pravi.

Đenis smatra da je uzaludno uopšte da komentariše Majine i Bilalove sukobe, ali je otkrio da se nada da do svadbe neće doći.

-Ja se uzalud nerviram, dajem izjave, a oni se se*saju. Nadam se samo da će joj pred matičarem reći "ne" i tako je spustiti za sva vremena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading